top of page

Ideafix Oy onnittelee Spottunea hienosta saavutuksesta!


Ideafix Oy & Ideafixin Suomessa edustama Spottune ovat ylpeitä siitä, että Spottune Omni -kaiutin on Red Dot-palkinnon voittaja Product Design 2021 kilpailussa.


Red Dot-palkinto on merkittävä kansainvälinen huomionosoitus innovatiiviselle suunnittelulle, toiminnoille ja laadulle.


Ideafix Oy on ylpeä ja innostunut voidessaan edustaa Spottunea, joka valittiin yli 5000 osallistujan joukosta. Voittajan valitsi tuomaristo, joka koostui alan asiantuntijoista ympäri maailmaa. Tuomaristo arvioi tuotteiden toimivuutta, estetiikkaa ja materiaalivalintojen korkeaa laatua.


Ideafix edustaa ja tuo maahan äänentoistoteknologian huippumerkkejä. Tutustu lisää Ideafixin äänentoisto- ja peittoäänituotteisiin.

Ääniviestintä osaksi brändiä

Palkittu Spottune Omni -kaiutin nostaa ääniviestinnän ja taustamusiikin julkisissa tiloissa sekä myymälöissä astetta strategisemmaksi ratkaisuksi; ääneksi, joka parantaa ja täydentää myymäläbrändiä.


Soveltuu parhaiten isoihin tiloihin

Spottune Omni-kaiuttimen akustinen muotoilu on suunniteltu erityisesti vähittäiskauppoihin, kauppakeskuksiin ja ympäristöihin, joissa on paljon asiakasvirtoja.


Suurten päivittäistavarakauppojen ja muiden isojen tilojen äänimaailman hallinta helpottuu merkittävästi Ideafixin Spottune Omni-järjestelmällä. Lue uutinen.

Erinomaista äänenlaatua

Puhdas, yksinkertaisen lieriömäinen, kiinteä ja geometrinen toteutus takaa tarkan äänentoiston.


Kaiuttimen pääominaisuus on sen ”akustinen linssi”, jonka avulla ääniaallot jakautuvat tasaisesti, tuottaen tasalaatuisen äänen kaikkiin suuntiin. Tämän ominaisuuden ansiosta jokainen Spottune Omni-kaiutin peittää suuria alueita kerrallaan ilman vääristymiä tai ei-toivottuja resonointeja.


Pitkäikäinen tuote

Ajattoman muotoilunsa ja yksinkertaisen asennuksensa ansiosta Spottune on suunniteltu pitkäikäiseksi tuotteeksi ja se on myös helppo uudelleensijoittaa tilaratkaisujen muuttuessa.


Tutustu palkittuun tuotteeseen tarkemmin:

https://spottune.com/

Oletko kiinnostunut hyödyntämään Spottunen äänentoistoratkaisuja? Ole meihin yhteydessä, niin keksimme sinulle parhaimman ratkaisun!

Ideafix Oy

info@ideafix.fi

020 754 5060

Lisää äänentoistoon liittyviä uutisia

QSC loi uskomattoman ääniseikkailun Disneyn Jungle Cruisen ensi-iltaan.

Spottune Omni - Langattomat 360° kaiuttimet ja asennus valokiskoon


Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page