Ideafix Oy onnittelee Spottunea hienosta saavutuksesta!


Ideafix Oy & Ideafixin Suomessa edustama Spottune ovat ylpeitä siitä, että Spottune Omni -kaiutin on Red Dot-palkinnon voittaja Product Design 2021 kilpailussa.


Red Dot-palkinto on merkittävä kansainvälinen huomionosoitus innovatiiviselle suunnittelulle, toiminnoille ja laadulle.


Ideafix Oy on ylpeä ja innostunut voidessamme edustaa Spottunea, joka valittiin yli 5000 osallistujan joukosta. Voittajan valitsi tuomaristo, joka koostui alan asiantuntijoista ympäri maailmaa. Tuomaristo arvioi tuotteiden toimivuutta, estetiikkaa ja materiaalivalintojen korkeaa laatua.

Palkittu Spottune Omni-kaiutin nostaa ääniviestinnän ja taustamusiikin julkisissa tiloissa sekä myymälöissä astetta strategisemmaksi ratkaisuksi; ääneksi, joka parantaa ja täydentää myymäläbrändiä.


Spottune Omni-kaiuttimen akustinen muotoilu on suunniteltu erityisesti vähittäiskauppoihin, kauppakeskuksiin ja ympäristöihin, joissa on paljon asiakasvirtoja.Puhdas, yksinkertaisen lieriömäinen, kiinteä ja geometrinen toteutus takaa tarkan äänentoiston.


Kaiuttimen pääominaisuus on sen ”akustinen linssi”, jonka avulla ääniaallot jakautuvat tasaisesti, tuottaen tasalaatuisen äänen kaikkiin suuntiin. Tämän ominaisuuden ansiosta jokainen Spottune Omni-kaiutin peittää suuria alueita kerrallaan ilman vääristymiä tai ei-toivottuja resonointeja.Ajattoman muotoilunsa ja yksinkertaisen asennuksensa ansiosta Spottune on suunniteltu pitkäikäiseksi tuotteeksi ja se on myös helppo uudelleensijoittaa tilaratkaisujen muuttuessa.


https://spottune.com/

Lisätietoja: Ideafix Oy, info@ideafix.fi, 020 754 5060