Spottune Omni - Langattomat 360° kaiuttimet ja asennus valokiskoon!

Suurten päivittäistavarakauppojen ja muiden isojen tilojen äänimaailman hallinta helpottuu merkittävästi Ideafixin Spottune Omni-järjestelmällä. 360° ääntä tuottavia kaiuttimia tarvitaan vähemmän ja asennus tapahtuu jo olemassaoleviin

valokiskoihin. Langattomia wifi-kaiuttimia ohjataan pilvipalvelun kautta jolloin jokaisella kaiuttimella on oma roolinsa.


Spottune muuttaa perinteistä toimintatapaa digitalisaation vaatimusten mukaisesti, ja nyt vähittäiskauppojen, super- ja hypermarkettien, hotellien ja ravintoloiden äänimaailmaa voidaan ohjata kaiutinkohtaisesti Spottune-pilvipalvelun kautta.

Musiikkia, mainontaa, viestejä kohdekohtaisesti.Ideafix edustaa ja tuo maahan äänentoistoteknologian huippumerkkejä


Spottune-järjestelmän langattomuus tuo jo selkeitä kustannussäästöjä ja helpottaa asennusta, mutta Spottune tekee vielä enemmän. Äänijärjestelmä, jolla on pilviohjaus, vie äänentoiston suunnittelun aivan uudelle tasolle. Spottunen laaja-alainen langaton älykaiutinjärjestelmä sopii mihin tahansa rakennukseen ja on uskomattoman helppo asentaa jo olemassa oleville valokiskoille.Järjestelmän huippulaadun takana ovat tanskalaiset äänentoiston pioneerit, Søren Louis Pedersen ja Christian Poulsen.
Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja tuotteista ja palveluistamme.

Ideafix

Malminkaari 9, 00700 Helsinki

info@ideafix.fi

+358 20 754 5060Ideafix_Spottune
.pdf
Download PDF • 591KB