top of page

Äänentoisto- ja peittoäänituotteet

arrow&v

Tutustu tuotteisiin

Hyvä äänentoisto virittää tunnelman 

Jokaisella tilalla on oma erityisluonteensa, joka asettaa vaatimukset äänentoistolle. Ideafix on erikoistunut äänentoiston kokonaisratkaisuihin.  Ideafix toimittaa erilaisia, käyttäjälähtöisiä, kokonaisvaltaisia äänijärjestelmiä. Ideafix edustaa kattavasti laadukkaita valmistajia. Valikoimasta löytyy kaikki kaiuttimista kaapeleihin ja liittimiin.

Kanadalainen Xilica on merkittävä ammattikäyttöön tarkoitettujen DSP-audiojärjestelmien ja huippuluokan ääniohjaimien kehittäjä.

Päämiehemme Eclerin valikoimista löytyy erittäin monipuoliset ratkaisut äänen prosessointiin, suoratoistoon, useiden äänialueiden hallintaan ja ulkotilojen äänentoistoon. Lisäksi Eclerin vahvistimet ovat kuuluisia luotettavuudestaan.

Eclerillä on myös kattava valikoima 100V-ratkaisuja.

Akustiikka ja sisustus

Äänentoisto alkaa kunnon akustiikasta. Akustiset seinäpaneelit ovat osa sisustusta ja äänentoistoa. Ne vähentävät kaikua ja tuovat lämpöä äänentoistoon.

Ammattimaiset äänentoistoratkaisut ovat tärkeitä tunnelman luojia julkisissa tiloissa. Olipa sitten kyse yksittäisistä myymälöistä, kauppakeskuksista, kuntosaleista, ravintoloista, isoista halleista tai massiivisista ulkotiloista, laadukkaat audiolaitteet ovat välttämättömiä kunnollisen äänentoiston aikaansaamiseksi. 

 

Kaiuttimet voidaan upottaa rakenteisiin tai asentaa huomaamattomasti esimerkiksi kattoon tai seinään. Vaikka tietyt lainalaisuudet täytyykin ottaa huomioon, myös kaiuttimien sijoittelussa voidaan olla luovia ja kekseliäitä. Lopputuloksesta on helppoa saada esteettinen ja laadukas.

Peittoäänijärjestelmällä parempaa työtehoa

Peittoäänijärjestelmällä voidaan aktiivisesti ehkäistä häiritsevää taustamelua avotoimistoissa ja muissa avoimissa tiloissa. Tällaisissa tiloissa esimerkiksi ihmisen puheääni voi olla häiritsevän voimakas vielä jopa 25 metrin päässä. 

 

Peittoäänijärjestelmällä voidaan tuottaa normaalisti täysin huomaamatonta taustaääntä. Se ehkäisee puheäänen ja muun taustamelun kuulumisen parantaen yksityisyyttä ja keskittymiskykyä. 

 

Nykyaikainen peittoäänijärjestelmä säätyy automaattisesti pisteittä tarpeen mukaan. Tämä on ratkaisevasti parempi algoritmi kuin pelkästään yhden mittapisteen järjestelmä, jossa suurikin alue säätyy tämän yhden pisteen mukaan.

 

Osaan peittoäänijärjestelmän kaiuttimista voi soittaa jopa kolmea eri taustamusiikkia parantamaan viihtyvyyttä ja kaikkia hallita yksityisyyden ehdoilla.

 

Jos haluat parempaa työtehoa, niin nykyaikaisesta peittoäänijärjestelmästä on selkeää apua.

Ideafix toimittaa audiolaitteita sekä niiden suunnittelu- ja asennuspalveluja kaikenlaisiin äänentoistotarpeisiin yksittäisistä kaiuttimista kokonaisvaltaisiin ja räätälöityihin audioratkaisuihin.

Gobo-valonheittimellä terävöität yritysilmettä

Ideafixin tarjonnasta löytyy monipuolinen valikoima Gobo-valonheittimiä. Niiden avulla heijastat näyttäviä logoja, kuvia tai tekstejä mille tahansa pinnalle. Heijastettu kuva on helppo ja vaivaton vaihtaa. Oikein kohdistettu heijastus on näyttävä eikä se jää asiakkaalta huomaamatta.

 

Voit heijastaa kuvat huoletta arvokkaisiin ja historiallisiin kohteisiin, sillä niistä ei jää minkäänlaista jälkeä heijastettavaan pintaan.
 

Heijaste on yleensä metallia tai lasia ja siihen sopivat kaikenlaiset kuviot. Lasiseen heijasteeseen saadaan kuvio toistumaan aina oikein. Metallisessa heijasteessa kiinnekohdat, kuten nollan keskiosa, jäävät aina esiin. Koska lämpölaajeneminen on pientä, lasinen heijaste pitää tarkennuksen paremmin jatkuvassa käytössä.

Molempia vaihtoehtoja voidaan vaihtaa ja käyttää rajattomasti, elleivät ne rikkoudu mekaanisesti. Lasiseen heijasteeseen saadaan lisättyä yksi tai useampi tehosteväri. Myös nelivärikuva on mahdollinen. Sormenjäljet on poistettava tarkasti ennen asennusta.

Lisäksi Ideafixin valikoimista löytyvät ratkaisut yksilöllisesti toteutettaviin kellotauluihin ja energiaa säästäviin led-projektoreihin.

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page