Kun valmista ratkaisua ei löydy, teemme sen itse.

Idearuutu Player 2.0

Idearuutu on Ideafix Oy:n kehittämä ja ylläpitämä visuaalisen sisällön etähallintaohjelmisto. Ohjelmiston avulla voit hallinnoida sisältöjä yhtä lailla yhdessä kuin vaikkapa sadoissa eri kohteissa kuitenkin niin, että jokaisella näyttöpinnalla voi olla yksilöllistä sisältöä.


Monipuolinen Idearuutu-ohjelmisto on kehitetty Ideafix Oy:n pitkän kokemuksen ja laajan asiakaspalautteen pohjalta. Siksi ohjelmisto sisältää monia digitaalisen sisällönhallinnan arkea helpottavia ratkaisuja.


Windows-pohjaiseen Idearuutu Player 2.0:n ominaisuuksiin kuuluvat mm.

  • Näytön jako osiin

  • RSS-syötteet

  • Tekstin lisäys mediasisällön päälle

  • Kampanjan luominen graafisen käyttöliittymän avulla

  • Android-laitetuki tableteille

  • Kosketusnäyttötuki

  • Kello, kalenteri ja säätiedot

Sekä paljon, paljon muuta!


Kysy lisää Idearuutu Player 2.0:sta Ideafix Oy:n asiantuntijoilta


Ideafix ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut LED-näytöt – huippulaatua järkihinnoilla.


Ideafix-LED-näyttöjen erinomainen valoteho ja värikirkkaus tekee ulkomainonnasta näyttävää ja elämyksellistä. Huomioarvo on erinomainen verrattuna staattisiin mainospintoihin. Led-moduulit mahdollistavat eri koko- ja muotovaihtoehdot katseluetäisyyksien ja asennuskohteiden mukaan.


Kun valitset LED-näytön ulkokäyttöön, on Suomen oloissa erityisen tärkeää ottaa huomioon vaihtelevat sääolosuhteet. Ideafix on testannut lukuisten eri LED-paneelivalmistajien ratkaisut ja valinnut niiden joukosta laadullisesti parhaat ja kustannustehokkaimmat.


Ulkokäyttöön suosittelemme P10 tai P6-tarkkuuden näyttöjä.


Sisätiloissa LED-näyttöpaneeleista rakennettu digipinta tuottaa värikirkkautensa ansiosta aivan ainutlaatuisen visuaalisen elämyksen.


Sisätiloissa on usein haasteena valmiiden diginäyttöjen sovittaminen kiinteistön rakenteisiin. LED-paneeleista rakennettu näyttökokonaisuus voi poiketa muodoltaan perinteisestä 16:9 tai 9:16 ratkaisusta ja tuo tätä kautta viestintään kokonaan uusia mahdollisuuksia.


Sisäkäyttöön suosittelemme P6, P4 ja P2,5-tarkkuuden LED-näyttöratkaisuja.

Ideafix
Ideafix