Valaistus

Valaistus on enemmän kuin välttämätöntä ja sen merkityksen ymmärtää jokainen.

Valaistus on menestystekijä, koska se luo asiakaselämyksiä, jotka erottavat sinut kilpailijoista. Se on työn tehokkuutta nostava viihtyvyyden ja energian lähde. Valaistus on tapa näyttää tuotteitasi. Se on myös keino luoda uusia kustannussäästöjä tekemällä tiloista mukautuvia ja monipuolisia tarpeen mukaan.

Ravintola ja hotelli – monikäyttöinen ja aina oikea tunnelma

Olemme edelläkävijä erilaisten valo-ohjausratkaisujen toimittamisessa. Yhdistämme kaikki valonlähteet toimimaan tilan ja tarpeen mukaan. Valot voivat olla valkoisia tai värikkäitä led-valaisimia ja muita valolähteitä. Vain mielikuvitus on rajana.

 

Eri aikaan liikkuville asiakkaille voidaan helposti tarjota erilainen ympäristö vain valaistusta vaihtaen. Hotelli- ja ravintolaympäristössä pitää ehdottomasti olla erilainen valaistus aamiaisella, lounaalla, afterworkin aikaan ja illalla. Koko tila muuttuu aivan toiseksi esimerkiksi himmennystasoilla ja eri värivaloilla. Ratkaisu toimii niin elokuvateattereissa kuin kuntosaleillakin – käytännössä kaikkialla missä valaistuksella on tarpeen tukea asiakaskokemusta.

Julkisivuvalaistus – helposti kaikkien tuntemaksi maamerkiksi

Tee liikepaikasta huomion keskipiste ja nosta sen arkkitehtuuri uudelle tasolle. On vaikea kuvitella oikeanlaista valaistusta kustannustehokkaampaa tapaa profiloida rakennus lähes rajattomin mahdollisuuksin. Käytettävissä ovat valo-, väri-, logo- ja kuvaheittimet sekä liikkuva kuva. Lisäksi käytössä on aina oikea teho kustannustehokkaista ledeistä kilowattien tehokkaisiin valonheittimiin. Yritysvärein valaistu rakennus on myös helppo löytää.

Valokatot – näyttävät isot pinnat

Asiakaskohtainen valokatto on erittäin edullinen ja nopea tapa tehdä näyttäviä ja suuria pintoja. Voit ideoida oman tarinan valokaton vuorokausirytmiin tai tehdä ison valkoisen pinnan. Valokattoon voidaan tulostaa mikä tahansa kuva tai sitä voidaan käyttää heijastuspintana vaikkapa lasersäteelle ja värjätä takaa esimerkiksi RGBW-led-valoilla.

Myymälävalaistus

Valaistus on helpoin tapa ohjata tuotteiden myyntiä. Voit itse päättää mihin asiakkaasi silmä kohdistuu ja miltä tuote näyttää. Oikea valaistus oikeassa kohdassa saa tuotteen näyttämään haluttavalta ja lisää myyntiä! Me suunnittelemme, asennamme ja suuntaamme juuri sinun myymälääsi sopivan valaistuksen.

Kysyttävää valaistuksesta?