Tuotteet

Ideafixin edustukset keskittyvät tuotteisiin, joilla ratkaisemme ongelmasi. Tärkeimpien tuotteiden oma maahantuonti ilman väliportaita suoraan valmistajilta varmistaa viimeisimmän tuotetiedon, tuotekoulutukset, parhaat hinnat ja toimivan ylläpidon.

 

Tuotteiden personointi onnistuu!

Tärkeimmät päämiehemme ovat

Griven-World-Lighting

Italialainen GRIVEN on yksi maailman johtavista arkkitehtonisten valaistusmarkkinoiden valmistajista. Laaja valikoima laadukkaita, luotettavia ja täysin säänkestäviä valoratkaisuja takaa, että alan ammattilaisilla on aina käytettävissään innovatiivisimmat tuotteet. GRIVEN on ottanut energiatehokkaan led-teknologian käyttöön valaisimissaan jo vuonna 2001.

Lisätietoja osoitteessa www.griven.com

Ecler

Ecler on maailman johtavia ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistajia. Vuonna 1965 perustetun Eclerin tuotteita on käytössä lukemattomissa paikoissa yli 50 eri maassa. Eclerin tavoitteena on suunnitella ja valmistaa innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat ensiluokkaista äänentoistoa. Äänenlaadun ohella etusijalla ovat asentamisen ja käytön helppous sekä luontoa säästävä energiatehokkuus.

Lisätietoja osoitteessa www.ecler.com

ECLERIN TUOTTEITA

xilica-edit01

Kanadalainen Xilica on merkittävä ammattikäyttöön tarkoitettujen DSP-audiojärjestelmien ja huippuluokan ääniohjaimien kehittäjä.

Lisätietoja osoitteessa www.xilica.com

VisualProductions-logo-edit01

Visual Productions – Luotettavaa valo-ohjausta ja valaisinteknologiaa.

Lisätietoja osoitteessa www.visualproductions.nl

VISUAL PRODUCTIONS TUOTTEITA

Nicolaudie-Logo-Edit01

Nicolaudie – Nicolaudie tarjoaa valaistusohjaimen ohjelmistoja ja laitteistoja arkkitehtuurillisia valaistushankkeita varten.

Lisätietoja osoitteessa www.nicolaudie.com

KOTITEATTERI EDUSTUKSEMME

Kaleidescape on elokuvakokemus vailla vertaa. Yhtiö tunnetaan lujasta omistautumisestaan laatuun, innovaatioon, asiakaspalveluun ja ainutlaatuiseen elokuvapalvelinarkkitehtuuriin. Kalifornialaisen Kaleidescapen elokuvajärjestelmiä on asennettu hienoimpiin koteihin ja risteilijöihin ympäri maailman. Yhtiö myös ylläpitää yhtä suurimmista ja täydellisimmistä elokuva- ja musiikkitietokannoista.

Lisätietoja osoitteessa www.kaleidescape.com

KALEIDESCAPE TUOTTEITA

dbox_lgoo-300x101

D-BOX suunnittelee, valmistaa ja markkinoi viihde- ja teollisuusmarkkinoille suunnattuja huippuluokan liikejärjestelmiä. Näitä ovat muun muassa kotiteattereihin soveltuvat sähköisesti säädettävät ja liikevasteen antavat elokuvatuolit.

Lisätietoja osoitteessa www.d-box.com

AcurusLogo

Acurus tarjoaa huipputason äänentoistoa, kaunista esteettisyyttä ja lujan kestävyyden. Acurus-audiotuotteille on ominaista korkea suorituskyky, autenttinen äänentoisto, moderni ja laadukas muotoilu sekä intuitiivinen hallinta.

Lisätietoja osoitteessa www.acurusav.com

ProcellaAudioLogo

Procella Audio on ammattikäyttöön, korkealaatuisiin kotiteattereihin sekä pieniin ja keskisuuriin elokuvateattereihin sopivien laadukkaiden monikanavakaiuttimien valmistaja.

Lisätietoja osoitteessa www.procella.audio

PROCELLA AUDION TUOTTEITA

CineakLogo

Cineak perustettiin vuonna 1999 vastauksena massatuotetuille, ankeille, epämukaville ja vain rajoitetusti saatavilla oleville kotiteatteri-istuimille. Siitä lähtien Cineak on mullistanut ylellisen istumiskokemuksen tuomalla mukaan intohimonsa laadukkailla materiaalivalinnoilla, miellyttävällä muotoilulla, teknologialla, hyvällä palvelulla ja yksityiskohdat huomioiden.

Lisätietoja osoitteessa http://www.cineak.com/

CINEAK TUOTTEITA