top of page
Viking Gloryn näyttöratkaisut

Viking Linen lippulaiva Viking Glory sai näyttöratkaisut Ideafixilta. Neljäntoista led-screenin lisäksi toimitimme yli 200 näyttöä telineineen joukossa myös erittäin näyttävät inglass-näytöt. Suurin näyttö on kolmelle sivulle levittyvä ja korkeudeltaan näyttävät 5 metriä. Tax Freen näyttöjen yhteispituus on yli 80 metriä.

Viking Gloryn näyttöratkaisujen toimittajaksi päätettiin valita Ideafix pitkän kokemuksen, merkittävien referenssien sekä hyvin sujuneen yhteistyön myynnin ja suunnittelun kanssa. Lisäksi tarjous oli kokonaisuutena myös edullisin.
Kaikki näytöt ja led-screenit perustuivat arkkitehtuurisuunnitelmiin ja toimittajalle kuului asennusyksityiskohtien suunnittelu. Laivaympäristössä on paljon huomioon otettavia asioita, kuten painopiste ja häiriöttömyys. Vaatimus häiriöttömyydelle olikin ehdoton: näytöt eivät saa aiheuttaa häiriötä merenkulun järjestelmille kuten tutkajärjestelmälle. Tätä varten näytöt testattiin erikseen EMC-laboratoriossa.
Muutosten määrä sekä telakan että tilaajan puolelta oli melko suuri, joka aiheutti haasteita kiinnitysten sovitteluun muun tekniikan oheen. Tämän oli kuitenkin onnistuttava, sillä kaikki kiinnityspisteet tehtiin jo telakalla Kiinassa.

Asennukset tehtiin pääosin Kiinassa, jotta oikeat painot olivat paikoillaan merikoeajolle. Viimeiset näytöt asennettiin ja kaikki ohjelmoitiin Turussa juuri ennen risteilyjen alkua.
Lopputuloksesta tuli näyttävä. Suurin näyttö on kolmelle sivulle levittyvä ja korkeudeltaan näyttävät 5 metriä. Tax freen näyttöjen yhteispituus on yli 80 metriä. Neljäntoista led-screenin lisäksi toimitimme yli 200 näyttöä telineineen. Osa näytöistä on näyttäviä inglass-näyttöjä. Viking Line halusi seisovan pöydän opasteet nykyaikaan, joten toimitimme näytöt asiakaskohtaisilla mitoilla ja ominaisuuksilla. Näytöt ovat koteloitu messingillä ja sopivat saumattomasti sisustukseen.

Ota yhteyttä

Myyntimme on apunasi parhaan ratkaisun kartoittamisessa.

Jarkko Toivanen

040 748 0003

Juha Järvimaa

0400 455 990

Esa Rimpiläinen

0400 481509

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ideafix.fi

 

Vieraile paikan päällä

Tule testaamaan ja fiilistelemään tuotteita sekä keskustelemaan hankkeestasi paikan päälle!

Toimistomme sijaitsee Vehkalassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja juna-asema on parin minuutin päässä.

Löydät meidät osoitteesta:

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page