top of page
Savoy-teatteri

Toimiva teatterisali on monen osan summa. Huomioon on otettava niin esiintyjät, työntekijät sekä luonnollisesti myös yleisö. Jotta teatterikokemus on kaikille miellyttävä ja turvallinen, on syytä panostaa yksityiskohtiin. Ideafixin avulla pienetkin yksityiskohdat saatiin kuntoon Savoy-teatterissa.

Helsingin keskustassa, aivan Esplanadin puiston liepeillä sijaitseva Savoy-teatteri tunnetaan ennen kaikkea kansainvälisenä konserttisalina, jonne saapuu artisteja ympäri maailmaa. Perinteikkään teatterin esiintymislavalla vierailee vuosittain noin 200 esiintyjäryhmää.

Ideafixin osaamisen ansiosta esitysten vetäminen on astetta miellyttävämpää niin työntekijöille kuin esiintyjillekin. Lavalle johtavien portaiden sekä oven ja työpöydän apuvalaistuksen avulla liikkuminen ja työskentely hämärässäkin onnistuu yleisön häiriintymättä.

Porrasvalaistuksen ansiosta kulkeminen lavan ja takahuoneen välillä tapahtuu kätevästi ja turvallisesti. Valon väriä ja voimakkuutta voidaan säätää, joten se saadaan sopimaan näytöksen värimaailmaan.

Lavan takaosassa sijaitsevan työtason valaistuksen ansiosta pöytää on mahdollista käyttää myös esityksen aikana siten, ettei siitä aiheudu häiriötä esiintyjille tai yleisölle. Valon määrää sekä sävyä voidaan säätää. Apuvalaistus on tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta sekä myös turvallisuutta parantava elementti.

735-paikkainen, permannosta ja parvesta koostuva sali tarjoaa hyvät puitteet esityksistä nauttimiseen. Myös asiakaskokemusta haluttiin parantaa ja siinä parven valaistut rivinumerot ovat suuressa roolissa. Valaistuksen ansiosta rivinumerot näkyvät selkeästi hämärässä tai jopa pilkkopimeässä, ja niiden avulla asiakkaat löytävät omalle paikalle ilman ylimääräistä vaivaa.

Ledeillä toimivat rivinumerot ovat selkeät ja ne vievät vähän sähköä. Rivinumeroita on saatavilla eri väreissä ja usealla eri kuviolla.

Ota yhteyttä

Myyntimme on apunasi parhaan ratkaisun kartoittamisessa.

Jarkko Toivanen

040 748 0003

Juha Järvimaa

0400 455 990

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ideafix.fi

 

Vieraile paikan päällä

Tule testaamaan ja fiilistelemään tuotteita sekä keskustelemaan hankkeestasi paikan päälle!

Toimistomme sijaitsee Vehkalassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja juna-asema on parin minuutin päässä.

Löydät meidät osoitteesta:

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page