top of page
Ravintola Kappelin äänentoisto

Ravintolaklassikko Kappelin yli 150-vuotisessa historiassa kääntyi uusi luku huhtikuun lopulla 2022, kun ravintola avasi ovensa suuren uudistuksen jäljiltä. Uudistuksessa ravintola palautettiin entiseen loistoonsa ja samalla myös äänentoisto tuotiin tähän päivään.

Jo kolmella vuosisadalla toiminut Kappeli koostuu kahvilasta, ravintolasta, baarista sekä kellarin juhlatilasta. Koska jokainen tila eroaa huomattavasti toisistaan, oli tärkeä että jokaisen tilan erityispiirteet otettiin huomioon myös äänentoistoa suunnitellessa. Tiloihin suunniteltiin optimaalisin äänentoistoratkaisu.

Sekä kahvilan että ravintolasalin äänentoisto hoituu mallikkaasti Spottunen äänentoistojärjestelmällä. Korkealle salin kattoon asennetut kaiuttimet tuottavat koko tilan täyttävän äänen. Asiakkaan tarkoin määrätyllä värillä maalatut kaiuttimet sulautuvat täydellisesti sisustukseen.

Siinä missä Spottune pitää huolta salin ja kahvilan äänentoistosta, on Eclerin tuotteet suuressa roolissa muualla. Lounge-henkisen baarin puolella tunnelmaa ylläpitää Eclerin ARQIS106i -kaiuttimet, joiden tasapainoinen ja täyteläinen ääni varmistaa viihtyisän ympäristön.

Kellarissa sijaitsevissa juhlatiloissa äänentoistosta vastaa Eclerin AUDEO103 -kaiuttimet. Tunnetun italialaisen muotoilutoimisto Giugiaro Design:n muotoilemat kaiuttimet näyttävät erinomaisilta ja soivat täydellisesti. Kellarin juhlatilat sopivat suuremmallekin porukalle, ja yhdessä Eclerin laatukaiuttimien kanssa luovat mitä parhaimmat puitteet erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiselle.

Ota yhteyttä

Myyntimme on apunasi parhaan ratkaisun kartoittamisessa.

Jarkko Toivanen

040 748 0003

Juha Järvimaa

0400 455 990

Esa Rimpiläinen

0400 481509

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ideafix.fi

 

Vieraile paikan päällä

Tule testaamaan ja fiilistelemään tuotteita sekä keskustelemaan hankkeestasi paikan päälle!

Toimistomme sijaitsee Vehkalassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja juna-asema on parin minuutin päässä.

Löydät meidät osoitteesta:

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page