top of page
Nokia Arenan suurin LED-näyttö

Nokia Arenan suurin ja yksi näyttävimmistä LED-näytöistä on Ideafixin käsialaa. Yli 30 metriä leveä LED-mesh -toteutus on yksi yksi pohjoismaiden suurimpia digitaalisia näyttöpintoja. Ratkaisu ei peitä tyylikästä julkisivua, sillä näyttö on läpinäkyvä, kun sisältöä ei toisteta.

Maailmankuulun arkkitehti Daniel Libeskindin suunnittelema Nokia Arena on Tampereen ylivoimainen katseenvangitsija. Suunnittelun erottuvimpia elementtejä ovat muun muassa upeat säleiköt, jotka korostavat rakennuksen kaarevaa muotoa ja elävöittävät luovasti kokonaisuutta.
Pääsisäänkäynnin kohdalle haluttiin suuri digitaalinen näyttöpinta, mutta samalla se ei saanut peittää säleikkörakennetta. Ratkaisuksi valittiin Ideafix Oy:n suunnittelema kokonaisuus. Diginäyttönä toimii LED-verkkoratkaisu, jonka ansiosta näyttö on “läpinäkyvä” kun sisältöä ei ole. Tämän ansiosta säleikkörakenteet pysyvät näkyvissä.

LED-mesh toteutus on pohjoismaiden suurimpia digitaalisia näyttöpintoja. Kokonaispinta-ala on noin 200 m2,, leveys yli 30 metriä ja valoteho jopa 5500 nits. Näytössä on 108 000 ohjattavaa RGB-pistettä, kiinnitysrakenteessa yli 1500 metriä ruostumatonta vaijeria ja mm. 2000 köysilukkoa. Huolellisen suunnittelun ansiosta asennuskehikon paino saatiin pidettyä kurissa. Lopulta painoa kertyi ainoastaan 800 kiloa, vaikka näyttöpinta on valtava.

Kaarevuuden ja samalla näytön kapenevan muodon johdosta suunnittelussa ja erityisesti toteutuksessa vaadittiin huippuluokan erityisosaamista, joka on Ideafixin ydinosaamista. LED-verkon rakenteet teetettiin kohteeseen sopivina yksiköinä ja kiristettiin säleikön päälle Ideafixin suunnittelemalla vaijerikiinnistusrakenteella. Kiinnitysratkaisua pohdittiin yhteistyössä kiinteistön suunnittelijoiden kanssa ja lopputulos on erinomainen.

Katso videolta miltä Nokia Arenan suurin LED-näyttö näyttää:Ota yhteyttä

Myyntimme on apunasi parhaan ratkaisun kartoittamisessa.

Jarkko Toivanen

040 748 0003

Juha Järvimaa

0400 455 990

Esa Rimpiläinen

0400 481509

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ideafix.fi

 

Vieraile paikan päällä

Tule testaamaan ja fiilistelemään tuotteita sekä keskustelemaan hankkeestasi paikan päälle!

Toimistomme sijaitsee Vehkalassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja juna-asema on parin minuutin päässä.

Löydät meidät osoitteesta:

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page