top of page
Kauppakeskus Mylly — LED-näytöt 30 metrin korkeuteen

Osana laajempaa brändiuudistusta asennettiin Kauppakeskus Myllyn torniin kaksi lähes 11 metriä leveät LED-näytöt 30 metrin korkeuteen. Näyttöratkaisun kokonaisvaltaisesta toteutuksesta vastasi tietenkin Ideafix.

Kauppakeskus Mylly Raisiossa tarvitsi apua todella haasteellisen kohteen toteutukselle. Lähes 11 metriä leveiden näyttöjen rakenteet ja asennus kohteeseen vaatii todellista ammattitaitoa, etenkin kun asennuskohta sijaitsee 30 metrin korkeudessa.

Ideafixin tiimin tehtävänä oli huolehtia kiinnitysrakenteiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä LED-näytön maahantuonnista ja asennuksesta.

Haasteita tarjosi etenkin asennuskohde, joka oli noin 30 metrin korkeudessa, jonne tuhansien kilojen näyttörakenteet nostettiin. Asennuksen lisäksi asiantuntijuutta tarvittiin myös kiinnityksen suunnittelun osalta, jossa Ideafixin tiimin vastuulle tulivat myös näyttöjä kantavat teräsrakenteet.

Kokonaisuus edellytti huolellista paneutumista olemassa olevaan rakenteeseen ja kiinnityskohtien sijoittamista turvallisesti ja muun muassa tuulikuormien laskentaa.

Molemmissa LED-näytöissä on noin 240 000 kuvapistettä. Näyttöjen sisältö hallinnoidaan Ideafixin kehittämällä Idearuutu-etähallintaohjelmistolla. Sisältö haetaan automaattisesti nettisivuilta.Ota yhteyttä

Myyntimme on apunasi parhaan ratkaisun kartoittamisessa.

Jarkko Toivanen

040 748 0003

Juha Järvimaa

0400 455 990

Esa Rimpiläinen

0400 481509

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ideafix.fi

 

Vieraile paikan päällä

Tule testaamaan ja fiilistelemään tuotteita sekä keskustelemaan hankkeestasi paikan päälle!

Toimistomme sijaitsee Vehkalassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja juna-asema on parin minuutin päässä.

Löydät meidät osoitteesta:

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page