top of page
IMAX, Finnkino Itis

Finnkino Itis tunnetaan Suomen ensimmäisestä IMAX-salista. Ideafix oli mukana rakentamassa kokonaisuutta.

Itäkeskuksen elokuvateatterikokonaisuudessa on yli 500 DALI-valaisinta ja yli kaksi kilometriä ohjattavaa led-valonauhaa. Useat valokatot ja monet väriä vaihtavat valoelementit ovat tärkeässä roolissa elokuvateatteritunnelman rakentamisessa. Erityisesti täydellisesti himmennettävät ledit ja moniväriset RGB-valoelementit ovat omiaan tuomaan tunnelmaa juuri oikealla tavalla.

Lisäksi teatterisalien valaistuksen automaattinen ohjaus säätää valojen toimintaa vapauttaen henkilökunnan asiakkaiden palveluun.

Ideafixin toteuttama äänentoistojärjestelmä on luotu kokonaan Ecler AUDEO 106 -kaiuttimilla. Nämä tuovat laadukkaan äänentoiston elokuvateatterin aulatiloihin tarjoten elokuvan taikaa jo ennen elokuvan alkamista.

"Nykyaikaisessa elokuvateatterissa valot ja äänet ovat entistä keskeisemmässä roolissa, sillä tunnelman luomisesassa näiden saumaton yhteistyö on kaikki kaikessa", kommentoi Ideafixin toimitusjohtaja Juha Järvimaa. "Toteuttamamme valaistus ja äänentoisto tarjoaakin kokonaisvaltaisen aisteja palvelevan kokemuksen, joka vie audiovisuaalisen nautinnon uudelle tasolle."

Ota yhteyttä

Myyntimme on apunasi parhaan ratkaisun kartoittamisessa.

Jarkko Toivanen

040 748 0003

Juha Järvimaa

0400 455 990

Esa Rimpiläinen

0400 481509

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ideafix.fi

 

Vieraile paikan päällä

Tule testaamaan ja fiilistelemään tuotteita sekä keskustelemaan hankkeestasi paikan päälle!

Toimistomme sijaitsee Vehkalassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja juna-asema on parin minuutin päässä.

Löydät meidät osoitteesta:

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page