top of page
Hotel Kämp äänentoisto Spottunen kaiuttimilla

Suomen parhaimpiin hotelleihin lukeutuva Hotel Kämp luottaa äänentoistossa Spottunen kaiuttimiin. Spottunen virallisena maahantuojana toimiva Ideafix vastasi kaiuttimien maahantuonnista ja asentamisesta kohteseen.

Tanskalaisen Spottunen kaiuttimet ovat erinomainen vaihtoehto hotelleihin ja ne valikoituvat myös Hotel Kämpin äänentoistojärjestelmäksi

Huomaamattomat kaiuttimet sulautuvat täydellisesti hotellin sisustukseen, tarjoten kuitenkin ensiluokkaista ääntä. Kaiuttimet tuottavat koko tilan täyttävää ääntä. Ratkaisun myötä samaan tilaan tarvitaan pienempi määrä kaiuttimia kuin perinteisillä kaiutinratkaisuilla. Näin lopputuloksesta saadaan siisti ja tyylikäs.

Hotel Kämpissä asiakas on aina etusijalla ja tästä syystä myös kaiuttimien asennuksen ja huollon täytyy sujua mahdollisimman vähällä häiriöllä. Spottune tarjoaa myös tähän erinomaisen ratkaisun. Kaiuttimet voidaan asentaa kolmella tavalla: valokiskoon, ripustamalla tai upottamalla, ilman erillistä hankalaa kaapelointia. Parhaimmillaan asennus onnistuu parissa minuutissa.

Langattomana järjestelmänä kaiuttimet tarvitsevat ainoastaan virransyötön sekä Spottune Stream -lähettimen, jonka kautta hallitaan toistettavaa ääntä. Suunnittelussa on panostettu erityisesti häiriöttömyyteen. Järjestelmä ei ole altis muiden laitteiden, kuten langattoman verkon, tuottamalle häiriölle.

Spottune tarjoaa täydellisen ratkaisun hotellin äänentoistoratkaisuksi. Ne ovat nopeita asentaa, sulautuvat sisustukseen ja tuottavat erinomaista ääntä.

Ota yhteyttä

Myyntimme on apunasi parhaan ratkaisun kartoittamisessa.

Jarkko Toivanen

040 748 0003

Juha Järvimaa

0400 455 990

Esa Rimpiläinen

0400 481509

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ideafix.fi

 

Vieraile paikan päällä

Tule testaamaan ja fiilistelemään tuotteita sekä keskustelemaan hankkeestasi paikan päälle!

Toimistomme sijaitsee Vehkalassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja juna-asema on parin minuutin päässä.

Löydät meidät osoitteesta:

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page