top of page
Ekonäyttö ABC- ja Neste -asemilla

Kaupallisuuden ja käytännöllisyyden yhdistävä Ekonäyttö tarjoaa huomattavan ja uudenlaisen tavan näkyä. ABC- ja Neste-asemilta löytyvä Ekonäyttö kiinnittää tankkaajan huomion ja toimii siten erinomaisena mainosmediana. Ekonäyttö on Ideafixin suunnittelma ja toteuttama

Roskakorista sekä sen ylle asennetuista kahdesta näytöstä koostuva Ekonäyttö toimii kaikissa olosuhteissa sekä sisällä että ulkona. Tästä pitää huolen näytöissä olevat tuulettimet, viilentimet sekä lämmittimet. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi mediaplayer, joka toistaa sisältöä.

Pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon ja esimerkiksi paloturvallisuuteen on panostettu - roskakorin sisällön syttyessä palamaan, tippuu sammutuslevy aukon päälle ja tukahduttaa alkavan palon. Näytöistä huolimatta roskakori on helppo tyhjentää.

Helposti ja nopeasti siirrettävä Ekonäyttö toimii myös 12V -akulla, jolloin se sopii myös lyhytaikaisiin tapahtumiin. Liikenneasemien lisäksi Ekonäyttöä voidaan hyödyntää myös erilaisissa tapahtumssa, ravintoloiden terasseilla, myymälöiden edustoilla sekä kauppakeskuksissa.

Ota yhteyttä

Myyntimme on apunasi parhaan ratkaisun kartoittamisessa.

Jarkko Toivanen

040 748 0003

Juha Järvimaa

0400 455 990

Esa Rimpiläinen

0400 481509

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ideafix.fi

 

Vieraile paikan päällä

Tule testaamaan ja fiilistelemään tuotteita sekä keskustelemaan hankkeestasi paikan päälle!

Toimistomme sijaitsee Vehkalassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja juna-asema on parin minuutin päässä.

Löydät meidät osoitteesta:

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page