top of page
Bistro Lande

Kauniissa merimaisemissa Inkoon Marinassa sijaitsevassa ravintola Bistro Landessa musiikki soi ja asiakkaat viihtyvät. Sisällä salissa ja ulkona terassilla toimiva äänentoisto yhdessä uuden 75" näytön kanssa luovat miellyttävän ympäristön, jossa halutaan vierailla uudestaankin.

Hyvän ruoan ja mukavan ilmapiirin lisäksi Bistro Landessa on mahdollisuus nauttia erilaisista teemailloista ja tapahtumista. Ravintolan tavoitteena on olla ainutlaatuinen elämysravintola Länsi-Uudellamaalla. Tätä tavoitetta palvelemaan asennettiin uusi äänentoistojärjestelmä sekä 75" näyttö. Äänentoistojärjestelmään yhdistetty näyttö mahdollistaa esimerkiksi urheilutapahtumien seuraamisen hyvällä äänenlaadulla.

Asiakkaat pääsivätkin heti nauttimaan kisafiiliksestä, sillä asennusviikolle osui sekä Euroviisut että jääkiekon MM-kisojen ensimmäiset pelit.

Ravintolan äänentoistosta pitävät huolen Eclerin Audeo106 -kaiuttimet, joita salin puolelle asennettiin kahdeksan ja terassille kuusi kappaletta. Espanjalaisen audiovalmistaja Eclerin Audeo-sarja on suosittu vaihtoehto ravintolaympäristössä, sillä se tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen äänen. Kaiken lisäksi kaiutin on tyylikkäästi muotoiltu. Audeo-sarjan muotoilun takana on tunnettu Giurgiaro Design -muotoilutoimisto.

Vahvistimeksi valikoitui Eclerin 2-kanavainen eLPA2-350 2X350, jonka avulla terassin ja salin äänenvoimakkuutta voidaan säätää erikseen. Kokonaisuuteen kuuluu myös Eclerin DAM614-mikseri, jonka kautta näyttö ja musiikkisoitin kytkettiin järjestelmään. Lisäksi mikseri mahdollistaa äänilähteen vaihdon lennosta.

Kun vierailet Inkoossa, piipahda myös Bistro Landessa nauttimassa merellisestä tunnelmasta ja hyvästä äänentoistosta!

Ota yhteyttä

Myyntimme on apunasi parhaan ratkaisun kartoittamisessa.

Jarkko Toivanen

040 748 0003

Juha Järvimaa

0400 455 990

Esa Rimpiläinen

0400 481509

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ideafix.fi

 

Vieraile paikan päällä

Tule testaamaan ja fiilistelemään tuotteita sekä keskustelemaan hankkeestasi paikan päälle!

Toimistomme sijaitsee Vehkalassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja juna-asema on parin minuutin päässä.

Löydät meidät osoitteesta:

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page