top of page
Alepa Lentoaseman LED-näyttö ei jää huomaamatta

Helsinki-Vantaan Lentoaseman tuloaulassa matkustajia palvelee Alepa, jonka sisäänkäyntiä elävöitää Ideafixin toteuttama yli 20-metrinen erittäin tarkka LED-näyttö.

Lentoaseman laajennuksen yhteydessä uudelle kansainväliselle kenttäaluelle avattiin ympäri vuorokauden asiakkaita palveleva Alepa-myymälä.

Lentoaseman moderni ilme jatkuu myös Alepan sisäänkäynnin toteutuksessa. Koko sisäänkäynnin levyinen, yli 20 metrinen LED-näyttö ja sen ilmeikäs animoitu ja eri kielillä toteutettu sisältö houkuttelee asiakkaita ostoksille.

Erittäin tarkan LED-näytön pikseliväli on vain 2mm, ja koko näytöss on yli 3,5 miljoonaa kuvapistettä. Näyttöratkaisun ripustus kohteeseen oli vaativa ja huolellista rakennesuunnittelua vaativa prosessi. Vastasimme myös ripustuskiinnikkeen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Lopputuloksesta tuli totuttuun tapaan törkeän hyvä näyttöratkaisu, joka ei jää kiireessäkään huomaamatta.Ota yhteyttä

Myyntimme on apunasi parhaan ratkaisun kartoittamisessa.

Jarkko Toivanen

040 748 0003

Juha Järvimaa

0400 455 990

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ideafix.fi

 

Vieraile paikan päällä

Tule testaamaan ja fiilistelemään tuotteita sekä keskustelemaan hankkeestasi paikan päälle!

Toimistomme sijaitsee Vehkalassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja juna-asema on parin minuutin päässä.

Löydät meidät osoitteesta:

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page