Tilavalaistus Tee liikepaikasta huomion keskipiste

Tilavalaistus

Olemme edelläkävijä erilaisten valo-ohjausratkaisujen toimittamisessa. Yhdistämme kaikki valonlähteet toimimaan tilan ja tarpeen mukaan. Valot voivat olla valkoisia, värikkäitä, himmeitä tai kirkkaita LED-valaisimia, valonauhoja ja muita valolähteitä. Vain mielikuvitus on rajana.

Eri vuorokauden aikaan liikkuville asiakkaille voidaan helposti tarjota haluttu tunnelma valotilannetta vaihtamalla. Himmennystasoilla ja eri värivaloilla saadaan tila saadaan muuntumaan kalustuksen, arkkitehtuurin ja sisustuksen mukaan toisistaan poikkeaviksi kokonaisuuksiksi. Tunnelmallinen hotelli- ja ravintolaympäristö, jossa on panostettu erilaiseen valaistukseen aamiaisella, lounaalla, afterworkin aikaan ja illalla, luo yritykselle ammattimaisen kokonaiskuvan. 

Valaisu personoidaan mittatilaustyönä kohteisiin, joissa saattaa olla tarve mm. väriä vaihtaville, yhteensä useiden kilometrien mittaisille LED-valonauharatkaisuille (RGB, RGBW, RGBWWCW) tai laajoille Barrisol valopinnoille: valoseinille ja valokatoille. Voit ideoida oman tarinan valokaton vuorokausirytmiin tai tehdä ison valkoisen pinnan. Valokattoon voidaan tulostaa mikä tahansa kuva tai sitä voidaan käyttää heijastuspintana vaikkapa lasersäteelle ja värjätä takaa esimerkiksi RGBW-led-valoilla.

Yrityksen brändin mukaiset teemat tuovat omalta osaltaan vaikutelmaa yrityksen kokonaiskuvasta. Hotellit, ravintolat ja teatterit vaativat tilanteisiin mukautuvia kokonaisuuksia ja huolitellun lopputuloksen.

Kysyttävää valaistuksesta?

Tuotteet