top of page

Toteutettuja projekteja ja referenssejä

EMMA-museo

EMMA-museo

Ideafix toimitti EMMA-museoon langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän. Kaiuttimista, playerista sekä subwooferista koostuva kokonaisuus pitää huolen laadukkaasta äänentoistosta ja elämyksellisestä taidekokemuksesta.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahalli on olennainen osa Tapiolaa, ja se tarjoaa elämyksiä niin koululaisille, kaveriporukoille kuin yrityksillekin. Keilahallissa viihtyy jokainen keilaamisesta ja rennosta, elämyksiä tarjoavasta ajanvietteestä nauttiva. Kun keilahallin vanha äänentoisto haluttiin tuoda tähän päivään, valikoitui Ideafix projektin toteuttajaksi.

Bistro Lande

Bistro Lande

Kauniissa merimaisemissa Inkoon Marinassa sijaitsevassa ravintola Bistro Landessa musiikki soi ja asiakkaat viihtyvät. Sisällä salissa ja ulkona terassilla toimiva äänentoisto yhdessä uuden 75" näytön kanssa luovat miellyttävän ympäristön, jossa halutaan vierailla uudestaankin.

Ravintola Kappeli

Ravintola Kappeli

Ravintolaklassikko Kappelin yli 150-vuotisessa historiassa kääntyi uusi luku huhtikuun lopulla 2022, kun ravintola avasi ovensa suuren uudistuksen jäljiltä. Uudistuksessa ravintola palautettiin entiseen loistoonsa ja samalla myös äänentoisto tuotiin tähän päivään.

Savoy-teatteri

Savoy-teatteri

Toimiva teatterisali on monen osan summa. Huomioon on otettava niin esiintyjät, työntekijät sekä luonnollisesti myös yleisö. Jotta teatterikokemus on kaikille miellyttävä ja turvallinen, on syytä panostaa yksityiskohtiin. Ideafixin avulla pienetkin yksityiskohdat saatiin kuntoon Savoy-teatterissa.

Valopeli

Valopeli

Helsingin Arabiarannassa sijaitsevan luhtikerrostalon julkisivua ja rappukäytävää valaisee Valopeli-niminen valotaideteos, jonka ovat suunnittelleet taiteilijat Jaakko Niemelä ja Helena Hietanen. Alunperin teos on valmistunut vuonna 2008. Valopeli päivitettiin ja uudistettiin vuonna 2022, ja siinä Ideafixin vahva osaaminen valo-ohjauksen parissa oli suuressa roolissa.

Grano Media Tower

Grano Media Tower

Ideafix suunnitteli ja valmisti Granolle Media Towerit, jotka ovat kookkaita, liikuteltavia led-näyttöjä. Kääntyvä ja nouseva kaksipuolinen näyttö on todella monikäyttöinen. Se sopii erittäin hyvin erilaisiin yleisötilaisuuksiin kuten urheilutapahtumiin tai festivaaleille. Näyttö pysyy pystyssä hankalassakin maastossa oman tukevan alustansa ansiosta.

Hotel Kämp

Hotel Kämp

Suomen parhaimpiin hotelleihin lukeutuva Hotel Kämp luottaa äänentoistossa Spottunen kaiuttimiin. Spottunen virallisena maahantuojana toimiva Ideafix vastasi kaiuttimien maahantuonnista ja asentamisesta kohteseen.

Kauppakeskus Mylly

Kauppakeskus Mylly

Osana laajempaa brändiuudistusta asennettiin Kauppakeskus Myllyn torniin kaksi lähes 11 metriä leveät LED-näytöt 30 metrin korkeuteen. Näyttöratkaisun kokonaisvaltaisesta toteutuksesta vastasi tietenkin Ideafix.

Alepa Lentoasema

Alepa Lentoasema

Helsinki-Vantaan Lentoaseman tuloaulassa matkustajia palvelee Alepa, jonka sisäänkäyntiä elävöitää Ideafixin toteuttama yli 20-metrinen erittäin tarkka LED-näyttö.

Sokos Helsinki

Sokos Helsinki

Kolmessa kerroksessa koko kiinteistön kiertävät LED-valonauhat tuovat rakennuksen kuin rakennuksen esille. Sokos Helsingin julkisivuvalaistuksen toteuttajaksi valikoitui Ideafix. Valonauhojen lisäksi samalla päivitettiin kiinteistön staattiset mainospinnat digitaalisiksi.

Viking Glory

Viking Glory

Viking Linen lippulaiva Viking Glory sai näyttöratkaisut Ideafixilta. Neljäntoista led-screenin lisäksi toimitimme yli 200 näyttöä telineineen joukossa myös erittäin näyttävät inglass-näytöt. Suurin näyttö on kolmelle sivulle levittyvä ja korkeudeltaan näyttävät 5 metriä. Tax Freen näyttöjen yhteispituus on yli 80 metriä.

Nokia Arenan suurin LED-näyttö

Nokia Arenan suurin LED-näyttö

Nokia Arenan suurin ja yksi näyttävimmistä LED-näytöistä on Ideafixin käsialaa. Yli 30 metriä leveä LED-mesh -toteutus on yksi yksi pohjoismaiden suurimpia digitaalisia näyttöpintoja. Ratkaisu ei peitä tyylikästä julkisivua, sillä näyttö on läpinäkyvä, kun sisältöä ei toisteta.

Upea 2-puoleinen LED P10 näyttö

Upea 2-puoleinen LED P10 näyttö

Upea 2-puoleinen LED P10 näyttö Nummelan vilkkaimmalla tieosuudella. Erittäin suuren suosion paikallisten yritysten keskuudessa saavuttanut mainosnäyttö. Tavoittaa tehokkaasti molempiin suuntiin.

Eko-näyttö Neste

Eko-näyttö Neste

Kaupallisuuden ja käytännöllisyyden yhdistävä Ekonäyttö tarjoaa huomattavan ja uudenlaisen tavan näkyä. ABC- ja Neste-asemilta löytyvä Ekonäyttö kiinnittää tankkaajan huomion ja toimii siten erinomaisena mainosmediana. Ekonäyttö on Ideafixin suunnittelma ja toteuttama

2 kappaletta tienvarren LED-näyttöjä

2 kappaletta tienvarren LED-näyttöjä

8,6 m2 P10 ja 9,8 m2 P6-näytöt. Näytöt tavoittavat Heinolan läpikulkuliikenteen ja Heinolan Kaupunki tiedottaa tehokkaasti näytöillä alueen tapahtumista ja palveluista.

Kuopion Portti LED-Screen

Kuopion Portti LED-Screen

21,4 m2 P6-tarkkuden LED-näyttö seinäkiinnityksellä. Tyylikäs, koko toimitilan alueella näkyvä toteutus. Tavoittaa tehokkaasti bussi- ja junamatkustajat Kuopiossa.

K-Citymarket, Kolmisoppi

K-Citymarket, Kolmisoppi

K-Citymarket Kolmisopen uudet Digital Signage näytöt.

Kauppakeskus Redi

Kauppakeskus Redi

Kauppakeskus Rediin asennettuja valaistuskokonaisuuksia.

IMAX Finnkino Itis

IMAX Finnkino Itis

Finnkino Itis tunnetaan Suomen ensimmäisestä IMAX-salista. Ideafix oli mukana rakentamassa kokonaisuutta.

arrow&v

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page