top of page

Visual Productions - DaliCore

Visual Productions on julkaissut uuden DALI- ja DMX-hybridiohjaimen, DaliCoren.

Arkkitehtuuriteollisuus jatkaa jatkuvasti kasvuaan, samalla se sulautuu yhä enemmän yhteen perinteisten arkkitehtonisten valaistusmarkkinoiden kanssa. Visual Productions laajensi edustustaan arkkitehtonisella segmentillä kehittämällä DaliCoren, joka on älykäs valaistusohjain DALI-protokollaa varten.


DaliCore huolehtii DALI- valaistusjärjestelmän ohjauksesta, käyttöönotosta ihan jokapäiväiseen käyttöön. Kohdistamalla hybridiasennuksiin, jotka sisältävät sekä DALI:n että DMX:n, DaliCore ohjaa myös DMX-laitteita. Sisältäen samalla tuen RDM-viestinnälle.


Verkkoliitäntä tarjoaa edistyneen käyttöönottotyökalun liitäntälaitteiden löytämiseen, osoitteiden asettamiseen ja skenaarioiden luomiseen. DaliCore hallitsee sujuvasti DT6- ja DT8-valaisimia. Sovellus ohjaimena DaliCore voi toimia DALI-toimilaitteiden, kuten antureiden ja kytkimien kanssa. DaliCore voi myös tehdä autonomisia päätöksiä ja hallita DALI-valaisimia sen mukaisesti.


Vaikkakin DaliCore kykenee suorittamaan täydellisesti konversioita ja linkittymään DMX:n ja DALI:n välillä. DaliCorea voidaan ohjata myös DMX:llä (tai muulla protokollalla), joka kutsuu DALI-järjestelmän skenaarioita, käyttämällä valaistuksen sisäisiä ajastuksia himmennyksille. Toisin kuin muuntaminen, tämä ohjaustapa mahdollistaa todella sulavat valaisimien ristihäivytykset.

DaliCore integroituu helposti kolmansien osapuolien laitteisiin. Avoimia protokollia, kuten UDP, OSC, HTML, Art-Net ja sACN, voidaan käyttää vuorovaikutuksessa muiden AV- tai valaistuslaitteiden kanssa.

Kun DaliCore liitetään DALI-verkkoon, valaistusjärjestelmää voidaan laajentaa kaikilla muilla Visual Productions-tuotevalikoiman ohjauslaitteilla. DaliCorella on saumaton yhteys esimerkiksi,

B-Station-painikepaneeliin, Kiosc muokattavaan GUI-sovellukseen, Kiosc Touch-seinäasennettavaan kosketusnäyttöön ja CueCore2-edistyneeseen DMX-valaistusohjaimeen.


Lisätietoa:

https://www.visualproductions.nl/releasing-the-dalicore/

https://www.visualproductions.nl/category-architectural/dalicore/


Lue lisää aiheesta valaistus:

Grivenin valaisimilla voittoon!

Jättimäisiä valotehosteita GRIVEN GoboLED 7-pro -valonheittimellä

Ideafix toteutti Napatutkijat-seinätaideteoksen Helsingin uuteen lastensairaalaan


Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page