top of page

Tunnelmia ja tuoteuutuuksia ISE 2023 -messuilta

Integrated Systems Europe 2023, eli tuttavallisemmin ISE 2023-messut on AV-alan johtava tapahtuma, joka kerää kymmeniä tuhansia vierailijoita ja tuhansia näytteilleasettajia. Tänä vuonna nelipäiväiset messut järjestettiin Barcelonassa 31.1.-3.2.2023.

Ideafixin toimitusjohtaja Juha Järvimaa oli paikalla tutkimassa uusimpia innovaatioita ja teknologiaa sekä tutustumassa edustamiemme merkkien tuoteuutuuksiin.


Eclerin pisteellä riitti väkeä

Premium-luokan uutuuskaiutin Ecleriltä

Espanjalainen audiovalmistaja Ecler esitteli messuilla todellisen luksuskaiuttimen, Nimbon. Ylellinen Nimbo-sarja erottuu muotoilullaan. Se on tarkoitettu premium-fiilistä kaipaaviin kohteisiin, kuten ravintoloihin sekä hotelleihin.


Yhdessä sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa suunniteltu Nimbo on erinomainen vaihtoehto, kun asiakkaaseen halutaan tehdä vaikutus. Täyteläisesti soiva kaiutin on saatavilla valkoisena, mustana sekä kultaisena.


Tutustu lisää: Ecler soi ympäri maailmaa


Näyttävät Nimbo-sarjan kaiuttimet.

Xilica

Ammattitason äänensiirto ja -ohjausjärjestelmiä valmistavan Xilican pisteellä riitti myös kävijöitä. Pisteellä pääsi tutustumaan esimerkiksi Xilican yhdessä Sennheiserin kanssa tehtyyn Room Kit -kokonaisuuteen. Room Kit -paketin avulla keskikokoisiin ja suuriin tiloihin saadaan laadukas ja helppokäyttöinen äänijärjestelmä vähällä vaivalla.

Tutustu kaikkiin Xilican tuotteisiin: www.xilica.com


Xilican messupisteellä kävi kova kuhina.

Mielenkiintoisia näyttöratkaisuja uusimmalla teknologialla

3D-näyttöratkaisut nosteessa

Maailmalla nopeasti yleistyvä 3D-efektiä hyödyntävät sisällöt näkyivät myös messuilla.


Pyörivä led-näyttö haastaa perinteisen ratkaisun

Moni on saattanut törmätä pyörivään mainosnäyttöön kaupungilla kulkiessa. Ne kuitenkin käyttävät staattisia mainosjulisteita. Digitaalinen näyttöpinta tuo paljon mahdollisuuksia mainostajille ja se myös herättää ohikulkijan huomion staattista mainospintaa paremmin.
Rakenna brändiä ja erotu näyttöjen avulla

Nykyaikaiset näyttöratkaisut näkyivät Barcelonassa messujen ulkopuolellakin. Esimerkiksi Emporio Armanin myymälä erottuu poikkeuksellisen näytön avulla ja se tuo esiteltävän vaatteen esille.


Myös Niken myymälä tuo rohkeasti brändiään esille näyttöjen avulla. Kävijän ottaa vastaan suuri, kahden seinän ja katon käsittävä kokonaisuus.


Ratkaisuja edelläkävijöille Ideafixiltä

Yli 30 vuoden ajan Ideafix on tarjonnut uusinta teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja. Luomme mieleenpainuvia elämyksiä kuvalla, valolla ja äänellä. Kun haluat erottua kilpailijoistasi ja luoda kilpailuetua elämyksillä, ole yhteydessä. Vuosien kokemuksemme avulla pystymme antamaan ainutlaatuisia ideoita sekä valmiita ratkaisuehdotuksia.


Ratkaisuja ja edustamiemme merkkien tuotteita on esillä Vantaan toimitiloissamme. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!


Jarkko Toivanen

Myyntipäällikkö

jarkko.toivanen@ideafix.fi

040 748 0003


Lue seuraavaksi:

Heijastetut turvamerkit — estä loukkaantumisia ja säästä rahaa

Hotellin äänentoisto — Spottune tarjoaa täydellisen ratkaisun

Grano Media Tower - Kaksipuolinen liikuteltava led-näyttö

Nokia Arenan suurin led-näyttö on Ideafixin taidonnäyteLuo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page