top of page

Taustahälyä vähentävä ja tuottavuutta parantava peittoäänijärjestelmäPeittoäänijärjestelmän avulla vähennetään häiritsevän taustahälyn määrää ja luodaan rauhallisia sekä keskittymistä tukevia ympäristöjä. Peittoäänijärjestelmän idea on hyvin yksinkertainen: Taustalle lisätään puheäänitaajuuksia vastaavaa ääntä, esimerkiksi ilmastointilaitteen tuottaman huminan kaltaista ääntä, joka vaimentaa epätoivotun hälyn.

Mitä hyötyjä peittoäänijärjestelmän käyttöönottaminen tuo?

  1. Vähemmän häiritseviä ääniä. Normaalista keskustelusta lähtevä ääni voi olla häiritsevän voimakas jopa 25 metrin päässä. Peittoäänijärjestelmän avulla keskustelun äänet vaimenevat merkittävästi.

  2. Yksityisiä keskusteluja. Henkilökohtaisten keskustelujen käyminen on miellyttävämpää, kun ei tarvitse miettiä kuuluuko se huoneen toiselle puolelle. Yksityisyydestä on hyötyä etenkin asiakaspalvelutiloissa ja -pisteissä.

  3. Parempi akustinen tunnelma. Peittoäänijärjestelmän avulla luodaan akustiselta tunnelmaltaan tasapainoisia ja miellyttäviä ympäristöjä. Sen avulla tilassa viihdytään paremmin ja myös työn tuottavuus kasvaa.


Peittoäänijärjestelmän avulla avotoimistoissa ylimääräinen häly vähenee merkittävästi.

Yksityisiä ja keskittymistä tukevia ympäristöjä

Yleisimpiä käyttökohteita peittoäänijärjestelmälle ovat toimistot, oppilaitokset sekä erilaiset asiakaspalvelutilat ja -pisteet. Yhteistä näille tiloille on se, että harvoin niiden taustamelu riittää peittämään normaalin puheäänen. Tällöin keskustelut kuuluvat kauas ja tilasta tulee nopeasti hälyinen. Joskus musiikin tuominen tilaan auttaa, mutta tämä vaihtoehto ei ole monestikaan mahdollinen esimerkiksi toimistoympäristössä tai kouluissa.

Peittoäänijärjestelmää voidaan hyödyntää muun muassa:

  • Avotoimistoissa

  • Asiakaspalvelutiloissa ja -pisteillä

  • Kirjastoissa ja museoissa

  • Hotellien aulatiloissa

  • Oppilaitoksissa

  • Sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja apteekeissa

  • Myymälöissä ja kauppakeskuksissa


Logison® Acoustic Network -peittoäänijärjestelmä on huomaamaton ja se sulautuu osaksi ympäristöä

LogiSon® Acoustic Network -peittoäänijärjestelmä

Logison® Acoustic Network -peittoäänijärjestelmä on täysin digitaalinen järjestelmä, joten jokaista kaiutinta voidaan ohjata erikseen. Näin jokaiseen tilaan saadaan sopiva peittoääni, joka mukautuu automaattisesti muuttuvien tilanteiden mukaan.

Peittoäänijärjestelmän lisäksi Logisonilla on laaja valikoima lisävarusteita sekä ohjelmistoja tehokkaan käytön takaamiseksi. Kaiuttimia löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen ja tilaan.


Peittoäänijärjestelmä parantaa keskusteluiden yksityisyyttä

Monipuoliset ominaisuudet

Logison® Acoustic Network skaalautuu parin kaiuttimen järjestelmästä aina satoja kaiuttimia käsittäviin laajoihin kokonaisuuksiin. Keskusyksiköitä voi olla yksi tai useampi tilan koon ja tarpeen mukaan. Järjestelmästä voidaan soittaa myös taustamusiikkia yhdelle tai useammalle alueelle.

Kaiuttimet asennetaan usein alakaton yläpuolelle, jolloin järjestelmä on täysin näkymätön ja pärjätään pienemmällä määrällä kaiuttimia. Tämä myös alentaa järjestelmä- ja asennuskustannuksia. Jos kaiuttimet asennetaan näkyville, ne voidaan maalata sisustukseen sopiviksi.


Peittoäänijärjestelmä Ideafixiltä

Jotta peittoäänijärjestelmästä saadaan paras mahdollinen hyöty, on suunnitelu, mittaaminen ja säätö oleellinen osa. Tässä Ideafixin osaaminen peittoäänijärjestelmien parissa tulee tarpeeseen. Monen vuoden kokemus näkyy toimitusvarmuutena, osaamisena sekä tehokkuutena.

Toimimme LogiSonin maahantuojana, minkä johdosta saamme loistavaa teknistä tietoa suunnittelutyön tueksi. Tuotteiden lisäksi saat kauttamme myös asennuksen sekä tarvittaessa huollon.


Ota yhteyttä, meillä on runsaasti ideoita sekä valmiita ratkaisuehdotuksia projektisi tueksi!

Jarkko Toivanen

jarkko.toivanen@ideafix.fi

040 748 0003

Härkälenkki 2

01730 Vantaa


Lue seuraavaksi:

Luo viihtyisä ravintolaympäristö äänen avulla

Spottune Omni -äänentoistojärjestelmä tarjoaa täyteläisen äänen ja nopean asennuksenLuo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page