top of page

QSC loi uskomattoman ääniseikkailun Disneyn Jungle Cruisen ensi-iltaan

QSC loi upean äänentoiston Disneyn Jungle Cruisen ensi-iltaan.

QSC-ammattilaisten tiimi suunnitteli, rakensi ja asensi äänijärjestelmän Disneylandin Fantasyland-teatteriin.


Jungle Cruisen ensi-ilta pidettiin Disneylandin Fantasyland-teatterissa heinäkuun 24. päivä.Disneyn Fantasyland-teatteriin äänentoiston toteutti pieni viiden hengen suunnittelija- ja teknikkotiimi. Tiimiä johti QSC-tuotepäällikkö, studio/live-äänijärjestelmän suunnittelija ja äänitysinsinööri Jon Graves. Ennen rakentamista QSC-tiimi käytti viikkoja suunnitellessaan ja testatessaan järjestelmää. Ja niin he muuttivat onnistuneesti 5000m2 amfiteatterin moderniksi elokuvateatteriksi.

Laadukkaat QSC-äänijärjestelmät ja tuotteet tarpeisiisi Ideafixin kautta. Katso lisää äänentoiston tuotteistamme Tutustu myös Ideafix Cineman tarjontaan, kun haluat luoda parhaita elokuvaelämyksiä asiakkaillesi: Ideafixcinema.fi

QSC-tiimi käytti Q-Sys-alustaa koko äänijärjestelmän prosessointiin, reititykseen ja viritykseen. Käytössä oli myös QSC WideLine -linjakaiutinjärjestelmä ja Q-SYS CX-Q -sarjan vahvistimet.


Anna Csontos, EVP, markkinointijohtaja ja QSC:n henkilöstöpäällikkö kommentoi, ''Olemme iloisia voidessamme jälleen tarjota Disneylle elämyksellisen äänijärjestelmän, sekä omistautumista, asiantuntemusta ja intohimoa. Joka koskee kaikkia QSC-ratkaisuja ja kumppanuuksia''.


Walt Disney Studion erikoistapahtumien tuotannon ja teknisten palveluiden johtaja Michael Kern totesi, ''Kun olimme yhteistyössä Avengers: Endgame ensi-illan ääniratkaisun kanssa vuonna 2019, meillä ei ollut epäilystäkään yhteistyöstä QSC:n kanssa. Jälleen kerran he toimittivat virheettömän järjestelmän, joka herätti uusimman elokuvamme eloon vertaansa vailla olevalla äänentoistolla''.
Tietoa

QSC

  • Perustettu yli viisikymmentä vuotta sitten.

  • Maailmanlaajuisesti tunnettu johtaja palkittujen ja korkealaatuisten kaiuttimien, digitaalisten miksereiden, vahvistimien, ääniprosessoreiden ja digitaalisten elokuvateatterijärjestelmien osalta.

  • Tarjoaa luotettavia, skaalautuvia ja joustavia ratkaisuja.


Lue laajempi uutinen (englanniksi)


Lisää uutisia aiheesta äänentoisto

Spottune Omni - Langattomat 360° kaiuttimet ja asennus valokiskoon

Ideafix Oy onnittelee Spottunea hienosta saavutuksesta!


Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja tuotteista.


Ideafix

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

info@ideafix.fi

+358 20 754 5060

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page