QSC loi uskomattoman ääniseikkailun Disneyn Jungle Cruisen ensi-iltaan.

QSC loi upean äänentoiston Disneyn Jungle Cruisen ensi-iltaan.

QSC-ammattilaisten tiimi suunnitteli, rakensi ja asensi äänijärjestelmän Disneylandin Fantasyland-teatteriin.


Jungle Cruisen ensi-ilta pidettiin Disneylandin Fantasyland-teatterissa heinäkuun 24. päivä.Disneyn Fantasyland-teatteriin äänentoiston toteutti pieni viiden hengen suunnittelija- ja teknikkotiimi. Tiimiä johti QSC-tuotepäällikkö, studio/live-äänijärjestelmän suunnittelija ja äänitysinsinööri Jon Graves. Ennen rakentamista QSC-tiimi käytti viikkoja suunnitellessaan ja testatessaan järjestelmää. Ja niin he muuttivat onnistuneesti 5000m2 amfiteatterin moderniksi elokuvateatteriksi.


QSC-tiimi käytti Q-Sys-alustaa koko äänijärjestelmän prosessointiin, reititykseen ja viritykseen. Käytössä oli myös QSC WideLine -linjakaiutinjärjestelmä ja Q-SYS CX-Q -sarjan vahvistimet.


Anna Csontos, EVP, markkinointijohtaja ja QSC:n henkilöstöpäällikkö kommentoi, ''Olemme iloisia voidessamme jälleen tarjota Disneylle elämyksellisen äänijärjestelmän, sekä omistautumista, asiantuntemusta ja intohimoa. Joka koskee kaikkia QSC-ratkaisuja ja kumppanuuksia''.


Walt Disney Studion erikoistapahtumien tuotannon ja teknisten palveluiden johtaja Michael Kern totesi, ''Kun olimme yhteistyössä Avengers: Endgame ensi-illan ääniratkaisun kanssa vuonna 2019, meillä ei ollut epäilystäkään yhteistyöstä QSC:n kanssa. Jälleen kerran he toimittivat virheettömän järjestelmän, joka herätti uusimman elokuvamme eloon vertaansa vailla olevalla äänentoistolla''.QSC:

  • Perustettu yli viisikymmentä vuotta sitten.

  • Maailmanlaajuisesti tunnettu johtaja palkittujen ja korkealaatuisten kaiuttimien, digitaalisten miksereiden, vahvistimien, ääniprosessoreiden ja digitaalisten elokuvateatterijärjestelmien osalta.

  • Tarjoaa luotettavia, skaalautuvia ja joustavia ratkaisuja.https://www.qsc.com/news/news/detail/qsc-brings-audio-adventure-to-the-world-premiere-of-disneys-jungle-cruise/Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja tuotteista.


Ideafix

Malminkaari 9

00700 Helsinki

info@ideafix.fi

+358 20 754 5060