QSC loi uskomattoman ääniseikkailun Disneyn Jungle Cruisen ensi-iltaan.

QSC loi upean äänentoiston Disneyn Jungle Cruisen ensi-iltaan.

QSC-ammattilaisten tiimi suunnitteli, rakensi ja asensi äänijärjestelmän Disneylandin Fantasyland-teatteriin.


Jungle Cruisen ensi-ilta pidettiin Disneylandin Fantasyland-teatterissa heinäkuun 24. päivä.Disneyn Fantasyland-teatteriin äänentoiston toteutti pieni viiden hengen suunnittelija- ja teknikkotiimi. Tiimiä johti QSC-tuotepäällikkö, studio/live-äänijärjestelmän suunnittelija ja äänitysinsinööri Jon Graves. Ennen rakentamista QSC-tiimi käytti viikkoja suunnitellessaan ja testatessaan järjestelmää. Ja niin he muuttivat onnistuneesti 5000m2 amfiteatterin moderniksi elokuvateatteriksi.

laadukkaat QSC äänijärjestelmät ja tuotteet tarpeisiisi Ideafixin kautta. Katso lisää äänentoiston tuotteistamme Tutustu myös Ideafix Cineman tarjontaan, kun haluat luoda parhaita elokuvaelämyksiä asiakkaillesi: Ideafixcinema.fi

QSC-tiimi käytti Q-Sys-alustaa koko äänijärjestelmän prosessointiin, reititykseen ja viritykseen. Käytössä oli myös QSC WideLine -linjakaiutinjärjestelmä ja Q-SYS CX-Q -sarjan vahvistimet.


Anna Csontos, EVP, markkinointijohtaja ja QSC:n henkilöstöpäällikkö kommentoi, ''Olemme iloisia voidessamme jälleen tarjota Disneylle elämyksellisen äänijärjestelmän, sekä omistautumista, asiantuntemusta ja intohimoa. Joka koskee kaikkia QSC-ratkaisuja ja kumppanuuksia''.


Walt Disney Studion erikoistapahtumien tuotannon ja teknisten palveluiden johtaja Michael Kern totesi, ''Kun olimme yhteistyössä Avengers: Endgame ensi-illan ääniratkaisun kanssa vuonna 2019, meillä ei ollut epäilystäkään yhteistyöstä QSC:n kanssa. Jälleen kerran he toimittivat virheettömän järjestelmän, joka herätti uusimman elokuvamme eloon vertaansa vailla olevalla äänentoistolla''.
Tietoa

QSC

  • Perustettu yli viisikymmentä vuotta sitten.

  • Maailmanlaajuisesti tunnettu johtaja palkittujen ja korkealaatuisten kaiuttimien, digitaalisten miksereiden, vahvistimien, ääniprosessoreiden ja digitaalisten elokuvateatterijärjestelmien osalta.

  • Tarjoaa luotettavia, skaalautuvia ja joustavia ratkaisuja.


Lue laajempi uutinen (englanniksi)


Lisää uutisia aiheesta äänentoisto

Spottune Omni - Langattomat 360° kaiuttimet ja asennus valokiskoon

Ideafix Oy onnittelee Spottunea hienosta saavutuksesta!


Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja tuotteista.


Ideafix

Härkälenkki 2

01730 Vantaa

info@ideafix.fi

+358 20 754 5060