top of page

Monipuolinen ja edistyksellinen Ecler VIDA-24Q -vahvistin

Ecler esitteli ISE 2023-messuilla monipuolisen, ammattikäyttöön tarkoitetun VIDA-24Q -vahvistimen, joka on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia sekä innovatiivista teknologiaa.VIDA-24Q -vahvistin on tyylikäsTehokas ja energiapihi vahvistin

VIDA:n kokonaisteho on 2400 W, joka voidaan Eclerin kehittämän VersaPower-teknologian ansiosta jakaa kunkin kanavan vaatiman tarpeen mukaan. VersaPower helpottaa sopivan äänentoistokokonaisuuden määrittämistä ja asentamista.Myös energiatehokkuuteen on panostettu. Vahvistimen lepotilan energiankulutusuhde on yksi vahvistinkategorian alhaisimpia. Lepotilassa VIDA kuluttaa 10 kertaa vähemmän energiaa kuin muut vaihtoehdot.Monipuoliset liitännät

VIDA:ssa on runsaasti erilaisia liitäntöjä, jotka mahdollistavat laitteen monipuolisen hyödyntämisen. Laitteessa on neljä kaiutinlähtöä, jotka voidaan asettaa toimimaan joko korkealla (100v/70v) tai matalalla (8/4/2 ohm) impedanssilla.


Neljän analogisen ja neljän Dante-digitaalitulon lisäksi myös 2 AUX-

lähtöä ja 4 Dante-lähtöä.


Vidassa on integroituna soitin, jonka avulla voi soittaa audiotiedostoja microSD-kortilta. Soitin on täysin ohjattavissa VIDA:n verkkosovelluksen kautta.


Siirry linkistä katsomaan kaikki VIDA:n ominaisuudet ja lisätiedot

Liitännät mahdollistavat monipuolisen käytön.Hallitaan ja säädetään sovelluksella

VIDA:n lukuisia monipuolisia ominaisuuksia voidaan hallita ja säätää verkkosovelluksen kautta. Se mahdollistaa muun muassa signaalin reitityksen, matriisin ja äänisignaalin käsittelyn (kuten taajuuskorjaukset) sekä soittolistojen ja SD-kortin sisällön hallinnan. Sovellus helpottaa VIDA:n käyttöönottoa, ylläpitoa sekä räätälöintiä.

Esimerkkikuva verkkosovelluksesta.

Siirry linkistä katsomaan kaikki VIDA:n ominaisuudet ja lisätiedot


Eclerin tuotteille viiden vuoden takuu

Ecler on sitoutunut luomaan kestäviä ratkaisuja. Heidän tuotteensa on valmistettu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Valmistusprosessin jokaisesta yksityiskohdasta huolehditaan tarkasti. Tämän seurauksena tuotteiden vikaprosentti on ainoastaan 0,4%. Ecler pidentää kaikkien tuotteiden takuuta aiemmasta kolmesta vuodesta viiteen vuoteen.


Ideafix toimii Eclerin maahantuojana

Ideafix on Eclerin pitkäaikainen maahantuoja. Vuosien saatossa olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia projekteja Eclerin tuotteilla aina yksittäisten ravintoloiden äänentoistosta useita näyttöjä ja screenejä sisältäviin sporttibaareihin.


Hyvät suhteet Ecleriin takaa erinomaisen teknisen tuen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan aina parhaimman kokonaisuuden ongelmaan kuin ongelmaan.


Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja tuotteista ja palveluistamme.

Kauttamme saat koko Eclerin valikoiman sekä tarvittaessa asennuksen ja huollon.

Edustamiamme tuotteita voit tulla kuuntelemaan ja testaamaan Vantaan toimitiloihimme.


Jarkko Toivanen

Myyntipäällikkö

jarkko.toivanen@ideafix.fi

040 748 0003


Ideafix Oy

Härkälenkki 2,

01730 Vantaa


Lue seuraavaksi:

Ecler soi ympäri maailmaa

Lisää asiakkaita ja kassavirtaa - Panosta ravintolan äänentoistoonLuo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page