Meillä on näyttöjä vahvasta osaamisesta!

Jos haluat välttää kaikki sudenkuopat, tilaa digitaalinen ulkomainosnäyttö sisällönhallintaohjelmistolla Ideafixilta. Hoidamme monimutkaisen prosessin alusta loppuun, ja asioit vain yhden toimijan kanssa. Laaja kokemuksemme suunnittelusta toteutukseen sisältää myös rahoituksen. Saat sopivalla kuukausimaksulla aktiivisen markkinapaikan käyttöösi.Suurten digitaalisten näyttöjen avulla tavoitat uusia asiakasryhmiä ja kiinnität huomiota. Toteutat niiden avulla yhdensuuntaista tai interaktiivista yritysviestintää.


Oma ohjelmistokehityksemme takaa sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun, joka voi koostua erillisistä näytöistä, kokonaisista videoseinistä aina jättimäisiin LED-näyttöihin asti. Järjestelmiä voidaan asentaa yhteen toimipaikkaan tai useiden eri toimipisteiden tarpeeseen.Kilpailu asiakkaista on kova, joten massasta poikkeavaan

markkinointiin kannattaa satsata.


Isot digitaaliset ulkonäyttöratkaisut ovat kovassa nousussa. Kokonaisvaltaisella, avaimet käteen -palvelullamme toteutamme sinulle sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja tuotteista ja palveluistamme.


Ideafix

Malminkaari 9, 00700 Helsinki

info@ideafix.fi

+358 20 754 5060Ideafix_LedScreen_
.pdf
Download PDF • 600KB