top of page

Kyllä näkyy – valaise näyttävästi Goboservicen tuotteilla

Ideafix vahvistaa jo ennestään laadukasta valaistustarjontaansa aloittamalla italialaisen Goboservicen edustajana. Goboservicen tuotteita ei ole aiemmin ollut saatavilla helposti Suomessa.


KUVA: Goboservice

Erinomainen lisä julkisivuvalaistukseen

Uuden edustuksen myötä Ideafixin kyky toteuttaa ja toimia laitetoimittajana näyttävissä julkisivutoteutuksissa on entistäkin parempi. Tuotteilla saadaan toteutettua haastavammatkin ratkaisut, jotka varmasti jäävät katselijoiden mieleen. Etenkin pimeänä vuodenaikana julkisivuvalaistus on erinomainen keino herättää huomiota.


Goboservicen tuotteilla tehtyjä toteutuksia maailmalta

20 metrin kokoisen logon heijastaminen Divum 30K-projektorilla. KUVA: Goboservice

Jouluaiheinen julkisivuvalaistus on toteutettu Golux Plus -projektorin sekä gobojen avulla. KUVA: Goboservice

Näyttävä julkisivuvalaistus. KUVA: Goboservice

Katso lisää toteutuksia Goboservicen verkkosivuilta.


Pitkäaikaiseen ulkokäyttöön soveltuvat projektorit

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet eivät tuota Goboservicen projektoreille ongelmia, vaan ne soveltuvat käytettäväksi ulkona pidempiäkin aikoja myös huonommassa kelissä.

Esimerkiksi monikäyttöisillä Divum-sarjan projektoreilla on sisäisen virtalähteen osalta IP65-suojausluokitus, kun taas rungon IP54-luokitus varmistaa erinomaisen suojan kaikissa olosuhteissa.


Kahdella eri suojausluokalla on saatu poistettua kondensaatio-ongelma, joka on tyypillinen vaiva IP65 tai korkeamman suojausluokan goboprojektoreissa.


Goboservice – laatua Italiasta

Italiassa vuonna 2002 perustettu Goboservice on yksi johtavia asiakaskohtaisten gobojen sekä projektorien valmistajia. Yrityksen tarjonta pitää sisällään asiakkaan toiveiden mukaan tehdyt gobot, energiatehokkaat sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvat projektorit sekä kattavan valikoiman dichroic-suotimia. Laitteet valmistetaan kokonaan Italiassa ja ne ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Niillä on valaistu rakennuksia, katuja sekä muita kohteita ympäri maailmaa.


Goboservice tarjoaa laadukkaita projektoreita, goboja sekä dichroic-suotimia. KUVA: Goboservice

Tuotevalikoima

Gobot

Asiakaskohtaisen gobon avulla voi heijastaa haluamansa kuvan, logon tai tekstin mille tahansa pinnalle. Gobovalikoima on monipuolinen. Malleja on saatavilla useita eri tyylisiä aina yksivärisestä kaikkia värejä toistaviin versioihin. Lisäksi tarjolla on valmiita opasteita, varoitusmerkkejä sekä kuvioita.


Projektorit

Energiatehokkaat ja erittäin kirkkaat projektorit ovat Goboservicen ydinosaamista. Ne sopivat monipuoliseen ja vaativaan käyttöön, minkä lisäksi ne ovat myös helppoja asentaa ja ylläpitää.


Erityisen ylpeä Goboservice on projektorien energiatehokkuudesta, jonka suunnitteluun on panostettu. Suunnittelutyö on kannattanut, sillä projektorit erottuvat etenkin luokkansa parhaasta lumen/watti -suhteesta.


Hyvänä esimerkkinä energiatehokkuudesta toimii valikoimasta löytyvä Divum 30K -LED-projektori. Sen energiakulutus on ainoastaan 250W, mutta silti sillä pystyy valaisemaan peräti 200 neliömetrin kokoisen alueen. Projektorien korkea valotehokkuus mahdollistaa pienemmän kulutuksen myös pitkäaikaisessa käytössä.


Tehokkaan valolähteen ansiosta Divum 30K -LED-projektori soveltuu erinomaisesti kirkkaisiin projektioihin keskipitkällä etäisyydellä. IP54 suojaus mahdollistaa käytön ulkon huonommissakin keleissä. KUVA: Goboservice

Projektorimallisto:

Dichroic-suotimet

Suotimia on saatavilla eri standardiväreissä. Katso kaikki värivaihtoehdot ja lue lisää suotimista.


Näyttäviä toteutuksia jo 30 vuoden ajan

Ideafix suunnittelee ja toteuttaa näyttäviä ja toimivia kokonaisuuksia, jotka hyödyntävät ääntä, valoa ja kuvaa 30 vuoden kokemuksella.


Me Ideafixillä uskomme, että valaistus on menestystekijä. Sen avulla on mahdollista luoda elämyksiä, joilla erottuu kilpailijoista. Hyvin suunnitellut ja toteutetut kokonaisuudet nostavat asiakaskokemuksen uudelle tasolle ja luovat mieleen jääviä kokemuksia.


Olemme apunasi kun haluat toteuttaa valaistushaaveesi.


Ota yhteyttä!

Juha Järvimaa

Toimitusjohtaja

juha.jarvimaa@ideafix.fi

0400 455 990


Jarkko Toivanen

Myyntipäällikkö

jarkko.toivanen@ideafix.fi

040 748 0003


Tule käymään!

Härkälenkki 2

01730 VantaaLuo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page