top of page

JASPER MK2 - monipuolinen valaisin julkisivuvalaisuun

Viime vuosina Grivenin JASPER MK2 -valaisin on osoittautunut yhdeksi parhaista ratkaisuiksi suurten julkisivujen sekä korkeiden rakennusten valaisuun sekä muihin projekteihin, joissa voimakas valovirta ja tarkka valonjako ovat vaadittuja ominaisuuksia.JASPER MK2:n runko on tyylikkäästi ja hienostuneesti muotoiltu. Valaisin pitää sisällään IN- ja OUT-hybridikaapelit, joissa yhdistyy teho ja DMX-tiedonsiirto. JASPER MK2 on saatavana DMX-ohjattuina RGBW- ja Dynamic White-versioina sekä kiinteällä värilämpötilalla.

Tyylikkäästi muotoiltu runko ja hybridikaapelit yhdessä takaavat helpon asennuksen sekä näyttävän lopputuloksen.


Värivaihtoehdot

JASPER MK2 on saatavilla eri väreissä: musta (RAL9005), antrasiitti (RAL7016), harmaa (RAL9006) sekä valkoinen (RAL9003).Soveltuu monipuoliseen käyttöön

JASPER MK2 täyttää kaikki viimeisimmät valaistussuunnittelun vaatimukset. Se tarjoaa tehokkaan sekä energiatehokkaan valaistusratkaisun, joka kuluttaa vähän virtaa tuottaen kuitenkin erittäin kirkkaan valon. Huippuluokan valaisin tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia avautumiskulmia, jotka vaihtelevat 7 ° ultraspotista 125 ° ultraleveisiin optiikoihin, mikä takaa täydellisen vapauden suunnitteluun.


Katso videolta, miltä JASPER MK2:n valaisema kohde näyttää käytännössä.


Talvi ei tuota ongelmia

Suomen sääolosuhteisiin sopiva Polar Edition -versio sisältää integroidun jäänpoistojärjestelmän sähkölämmitetyllä lasilla, joka takaa toimivuuden myös kovassa pakkasessa.

Sähkölämmitteinen lasi sulattaa lumen ja jään mahdollistaen valon esteettömän näkymisen kaikissa olosuhteissa.


Griven

Huippuluokan valaisimet luovaan valaistussuunnitteluun. Pitkän uran valaistuksen parissa tehnyt Griven on jo vuosia ollut arkkitehtuurisen valaistuksen edelläkävijä. Griven on tuotteillaan ollut viemässä valaistusta uusiin sfääreihin yhdessä useiden yhteistyökumppaneiden kanssa.


Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Grivenin tuotteista? Ideafixiltä saat koko Grivenin laajan valikoiman. Kauttamme saat apua projektisi tueksi suunnittelusta asennukseen. Ole yhteydessä, olemme mielellämme apunasi. Olet myös tervetullut tutustumaan Grivenin demotuotteisiin. Toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien äärellä Vantaan Vehkalassa.


Valaistusasioissa sinua palvelee

Juha Järvimaa

0400 455 990

juha.jarvimaa@ideafix.fi


Lue seuraavaksi:

Grivenin Jupiter-valaisimelle PIA´22 -palkinto

Grivenin valaisimilla voittoon!

Valo-ohjaus tuo monia etuja

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page