top of page

Ideafix toimittaa Järvenpään uudet pysäkkikatokset


Järvenpään bussipysäkit uusitaan kotimaisen yrityksen, Ideafixin toimesta. Pysäkkikatokset valmistaa Lehtovuori Oy ja katoksiin asennetaan digitaaliset mainosnäytöt Ideafixin toimesta. Järvenpään Kaupunki päätti tehdä 10+5-vuotisen sopimuksen Ideafixin kanssa.


Kun nykyiset pysäkkikatossopimukset ovat päättymässä Järvenpäässä, kaupunki kilpailutti kokonaisuuden katosten suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja katosten käyttämisestä ulkomainontaan. Alkuvuonna järjestetyn kilpailutuksen voitti Ideafix.


Ideafix toimittaa uudet pysäkkikatokset, jossa on digitaalinen mainosnäyttö. Kuvituskuva.

Nyt tehtävän sopimuksen mukaan Ideafix toimittaa kokonaan uudet bussipysäkkikatokset omalla kustannuksellaan. Katokset valmistaa perinteikäs suomalainen pysäkkikatoksia ja muita julkistilojen ulkokalusteita valmistava Lehtovuori Oy, joka toimii hankkeessa Ideafixin alihankkijana. Pysäkkikatosten lisäksi Ideafix toimittaa kaupungin keskusta-alueelle kolme digitaalista mainospylonia.


Pitkäaikainen sopimus

Uudet sopimukset Järvenpään Kaupungin ja Ideafixin kanssa tehdään 10 vuoden sopimuskaudeksi, jossa on lisäksi kaksi viiden vuoden optiota.

– Mahtava päästä rakentamaan yhdessä pitkää kumppanutta, jolla on konkreettisia vaikutuksia sekä kaupunkikuvaan että kaupunkilaisten elämään! Iloitsee itsekin joukkoliikennettä Järvenpäässä käyttävä hankintapäällikkö Petra Pantsar.


Uusia mahdollisia mainontaan yrityksille

Sopimus antaa myös uusia mahdollisuuksia paikallisille yrityksille, joilla on nyt erinomainen mahdollisuus käyttää digitaalisia näyttöjä omaan viestintäänsä omalla päätoiminta-alueella. Toiminnan käynnistyessä Ideafixin toiminta laajenee mediamyyntiin. Uutta DOOH-liiketoimintaa tulee vetämään pitkään ulkomainosmediassa toiminut Esa Rimpiläinen.

– Tämä on tietääksemme maailman ensimmäinen kerta, kun Suomessa kotimainen toimija valitaan kaupungin bussikatosten toimittajaksi. Jo oli aikakin! naurahtaa Ideafixin toimitusjohtaja Juha Järvimaa.


Ideafix

Ideafix on audiovisuaalisten ja digitaalisten näyttöratkaisujen kumppani yli 30 vuoden kokemuksella. Kaikessa toiminnassamme hyödynnämme uusinta teknologiaa, luovuutta sekä monipuolista osaamistamme, jotta voimme suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä kilpailuetua ja elämyksiä tuovia ratkaisuja.


Lisätiedot:

Juha Järvimaa

0400 455 990

juha.jarvimaa@ideafix.fi


Tiedustelut mediatilasta

Esa Rimpiläinen

0400 481 509

esa.rimpilainen@ideafix.fi

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page