top of page

Goboservicen Signum tarjoaa monia mahdollisuuksia gobo-valaistukseen

Goboservicen Signum on tehokas ja kompakti goboprojektori, joka tarjoaa lukuisia käyttömahdollisuuksia. Se soveltuu täydellisesti esimerkiksi turva- ja huomiomerkkien heijastamiseen teollisuusympäristössä tai osaksi näyttävää julkisivuvalaistusta. Signum on saatavilla useilla eri optiikka- ja tehokokoonpanoilla.


Lue lisää: Estä loukkaantumisia ja säästä rahaa heijastetuilla turvamerkeillä


Pitkäaikaiseen ulkokäyttöön ja pölyiseen ympäristöön

Signum on suunniteltu toimimaan vaikeissakin olosuhteissa. Projektorissa ei ole tuulettimia ja se on IP65-suojattu, mikä mahdollistaa käytön pölyisissä ja kosteissa ympäristöissä. Siten se soveltuu myös pitkäaikaiseen ulkokäyttöön sekä haastavaan teollisuusympäristöön.


Turva- ja huomiomerkkien heijastaminen käy kätevästi Signumilla.

Kirkasta valoa energiatehokkaasti

Signum on uskomattoman kirkas, sillä se saavuttaa jopa 1895 luksia viiden metrin etäisyydellä (50W:n kokoonpanolla ja 18 asteen optiikalla), mikä tekee siitä yhden markkinoiden energiatehokkaimmista goboprojektoreista. LED-valonlähde kestää peräti 50 000 tuntia, ja se tuottaa mallista riippuen 4000-9600 lumenin valotehon.


Goboservice - Huippulaatua Italiasta

Italialaisen Goboservicen tuotevalikoima on laadukas. Markkinoiden parhaimpiin lukeutuvien goboprojektorien lisäksi valikoimaan kuuluu asiakkaalle räätälöidyt gobot sekä dichroic-suotimet.

Olipa tarpeesi sitten yksittäisen logon heijastaminen tai suuren julkisivuvalaistuksen kokoisen kuvan heijastaminen, Goboservicen tuotteilla se onnistuu varmasti.


Goboservicen tuotteet Ideafixiltä

Ideafix toimii Goboservicen maahantuojana ainoana Suomessa. Näitä tuotteita et muualta saa! Kauttamme saat koko Goboservicen valikoiman.


Valaistusasioissa sinua palvelee

Juha Järvimaa

0400 455 990

juha.jarvimaa@ideafix.fiLue seuraavaksi: Kyllä näkyy! Valaise näyttävästi Goboservicen tuotteilla

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page