top of page

Ekonäyttö tarjoaa uusia mahdollisuuksia ulkomainontaan

Ulkomainonnasta saattaa monella olla melko yksipuolinen käsitys: mainos pyörimässä suurella led-screenillä rakennuksen kyljessä, bussipysäkillä sijaitsevalla näytöllä tai peräti staattinen mainos perinteisen julisteen muodossa eri puolilla keskustaa.


Nykyaikainen näyttöteknologia tarjoaa kuitenkin uudenlaisen lähestymiskulman digitaaliseen ulkomainontaan. Esimerkiksi Ideafixin suunnittelemat ja valmistamat Ekonäytöt ovat hyvä esimerkki siitä, mihin kaikkialle näyttö voidaan asentaa ja hyödyntää sitä mainosmediana.


Ekonäyttö

Kaupallisuuden ja käytännöllisyyden yhdistävä Ekonäyttö tarjoaa huomattavan ja uudenlaisen tavan näkyä. ABC- ja Neste-asemilta löytyvä Ekonäyttö kiinnittää tankkaajan huomion ja toimii siten erinomaisena mainosmediana. Mediamyynnin lisäksi sitä voidaan hyödyntää oman viestinnän ja markkinoinnin tukena.Roskakorista sekä sen ylle asennetuista kahdesta näytöstä koostuva Ekonäyttö toimii kaikissa olosuhteissa sekä sisällä että ulkona. Tästä pitää huolen näytöissä olevat tuulettimet, viilentimet sekä lämmittimet. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi mediaplayer, joka toistaa sisältöä. Sisällön lisääminen ja päivittäminen puolestaan käy kätevästi Ideafixin kehittämän selaimessa toimivan Idearuutu-sisällönhallintaohjelmiston avulla.


Pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon ja esimerkiksi paloturvallisuuteen on panostettu - roskakorin sisällön syttyessä palamaan, tippuu sammutuslevy aukon päälle ja tukahduttaa alkavan palon.


Helposti ja nopeasti siirrettävä Ekonäyttö toimii myös 12V -akulla, jolloin se sopii myös lyhytaikaisiin tapahtumiin. Liikenneasemien lisäksi Ekonäyttöä voidaan hyödyntää myös erilaisissa tapahtumssa, ravintoloiden terasseilla, myymälöiden edustoilla sekä kauppakeskuksissa.


Näyttöratkaisut

Uusimman näyttöteknologian sekä huolellisesti suunnitellun koteloinnin ja kiinnityksen avulla näyttöjä voidaan hyödyntää vaikka missä.


Esimerkiksi Ekonäytön kaltaista ratkaisua voidaan hyödyntää muun muassa nopeasti yleistyvissä sähköauton latausasemilla latauspisteen yhteydessä.


Ideafixin toteuttamia erilaisia näyttöratkaisuja

  • Led-mesh -ratkaisu (verkkoled) mahdollistaa sen, että näyttö ei vie huomiota arkkitehtuurilta, mutta tarjoaa silti led-näytön tarjoamat mahdollisuudet. Jättää julkisivun näkyviin ja sopii erittäin suurelle pinta-alalle. Pohjoismaiden suurin verkkoled löytyy Nokia Arenan seinästä.

  • Pysty- ja vaakatasossa toimiva, kaksipuolinen led-näyttö, jota voidaan siirtää tapahtumasta toiseen. Ideafixin Granolle suunnittelema ja valmistama Media Tower tarjoaa monia mahdollisuuksia.

  • Myös kotelointi voi olla osa näyttävää ja brändin ilmettä tukevaa lopputulosta. Kotelointi on suuressa roolissa esimerkiksi jokaisesta Alepasta löytyvässä ikkunanäytössä sekä Viking Gloryn buffet-pöydän kuparin värisissä näytön koteloissa.

Räätälöidyt näyttöratkaisut Ideafixiltä

Yli 30 vuoden kokemus näyttöratkaisujen parissa näkyy toimitusvarmuutena, osaamisena sekä innovatiivisina ratkaisuina. Tavoitteenamme ovat pitkäikäiset ja toimintavarmat tuotteet, edulliset elinkaarikustannukset sekä energiaystävällisyys. Omat kokoonpano- ja varastotilamme mahdollistavat monimutkaisten ja suurien kokonaisuuksien toteuttamisen varmasti ja aikataulussa.


Ekonäyttö sekä muut näyttöratkaisumme ovat esillä toimitiloissamme Vantaan Vehkalassa. Esittelemme niitä mielellämme.


Ota yhteyttä, meillä on runsaasti ideoita sekä valmiita ratkaisuehdotuksia projektisi tueksi!


Jarkko Toivanen

jarkko.toivanen@ideafix.fi

040 748 0003


Härkälenkki 2

01730 Vantaa

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page