top of page

Ecler soi ympäri maailmaaAmmattitason audiolaitteita suunnittelevan ja valmistavan Eclerin tuotteisiin on moni saattanut törmätä tietämättään. Eclerin tuotteet nimittäin vastaavat jokaisen vaateketju Mangon myymälän äänentoistosta ympäri maailman. Vuonna 1965 perustetun Eclerin tekemistä ohjaa innovaatiot, muotoilu sekä käyttäjälähtöisyys. Näiden arvojen avulla tuotteet ovat helppokäyttöisiä, tyylikkään näköisiä sekä täynnä parhaita ominaisuuksia.


Monipuolinen valikoima

Espanjasta kotoisin olevan Eclerin audiolaitteiden valikoima on valtava, ja se kattaa käytännössä miltei kaiken, mitä tarvita saattaa. Audiolaitteiden lisäksi yrityksellä on myös kattava valikoima erilaisia kuvapuolen tuotteita. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin audiotuotteisiin.

Jos ajankohtaiset AV-alan uutiset kiinnostavat, liity Ideafixin uutiskirjeen tilaajaksi linkin kautta.

Eclerin valikoima sisältää:

  • kaiuttimet

  • vahvistimet

  • äänilähteet

  • mikserit

  • äänimatriisit ja prosessorit

  • kaapelit

  • äänen hallinta ja käyttöliittymät

Tutustu kaikkiin tuotteisiin: Ecler.com
Suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi WiSpeak -järjestelmä sekä AUDEO-kaiuttimet. WiSpeak sopii täydellisesti myymälöihin. Esimerkiksi aiemmin mainituista Mangon myymälöistä löytyy WiSpeak CUBE -kaiutin. Valokiskoon asennettava WiSpeak on langaton kaiutin, joka tarvitsee toimiakseen ainoastaan sähkön sekä lähettimen. Kaiutin yhdistetään langattomasti lähettimeen, joka jakaa musiikin kaiuttimille.


AUDEO-sarjan kaiuttimet ovat puolestaan erinomainen valinta esimerkiksi ravintoloihin ja hotelleihin. Niiden muotoilusta vastasi arvostettu Giugiaro Design. AUDEO-kaiuttimet tarvitsevat kylkeensä vahvistimen, esimerkiksi Eclerin eHMA60 on hyvä valinta. Tämän järjestelmän täydentää Ecler Player One -verkkosoitin, joka tarjoaa laajat ominaisuudet musiikin toistamista varten.


Monia käyttökohteita

Ecler tunnetaan monipuolisena audiolaitteiden valmistajana, minkä johdosta tuotteilla voi hoitaa lukuisten erilaisten tilojen äänentoiston alusta loppuun. Parhaimmillaan Ecler on kuitenkin myymälöiden, ravintoloiden, hotellien, kuntosalien ja kokoushuoneiden äänentoistossa. Näiden lisäksi Eclerin tuotteita on käytetty myös esimerkiksi kappeleissa, museoissa sekä yliopistoissa ja muissa kouluissa.
Ideafixillä vahva osaaminen

Ideafix on Eclerin pitkäaikainen edustaja Suomessa ja meillä on vuosien kokemus erilaisten tilojen äänentoistoratkaisuista Eclerin tuotteilla. Olemme esimerkiksi toteuttaneet Eclerin tuotteilla monen Helsingin keskeisillä paikoilla sijaitsevan ravintolan, kuten ravintola Kappelin, Amarillon, Happy Farmersin sekä Bar Pinon äänentoiston.


Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja tuotteista ja palveluistamme.

Edustamiamme tuotteita voit tulla kuuntelemaan ja testaamaan Vantaan toimitiloihimme.


Jarkko Toivanen

Myyntipäällikkö

jarkko.toivanen@ideafix.fi

040 748 0003


Ideafix Oy

Härkälenkki 2,

01730 Vantaa


Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page