top of page

DMX- ja DALI-valaistuksen ohjaus DINA-tuoteperheellä


Nicolaudie Architecturalin DINA-tuoteperhe tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja valaistuksen ohjaukseen DMX- ja DALI-ympäristöön. DINA-tuoteperheen avulla ohjaat DMX-valoja tai yhdistelet DMX ja DALI-valaistuksia toimivaksi kokonaisuudeksi tarkasti ja tehokkaasti.


DINA tarjoaa ratkaisun niin pieneen projektiin kuin suureen kokonaisuuteenkin. Ohjaimet ovat saatavilla sekä DIN-kiskoon että 19-tuumaiseen telineeseen.


Pitkäaikaisiin ja kestäviin asennuksiin suunnitellun DINA-tuoteperheen vahvuus on sen kestävä rakenne ja helppokäyttöisyys. Se tarjoaa käyttäjäystävällisen ja tehokkaan ratkaisun valaistuksen ohjaamiseen.


Nicolaudie Architectural

Nicolaudie Architecturalin tuotteilla ohjaat valoa uusin tavoin! Yrityksen tuotteet tarjoavat innovatiivisia ja edistyksellisiä ratkaisuja valo-ohjaukseen. Nicolaudien valo-ohjausjärjestelmiä on asennettu ympäri maailmaa jo yli 20 vuoden ajan ja niitä löytyy erilaisista kohteista aina monumenteista hotelleihin.


Toimimme Nicolaudien maahantuojana. Saat kauttamme Nicolaudien tuotteiden lisäksi valo-ohjausta yli 30 vuoden kokemuksella.


Tee tilaus tai kysy lisätietoja:

Juha Järvimaa

0400 455 990

juha.jarvimaa@ideafix.fi


Lue seuraavaksi: Valo-ohjaus tuo monia etuja

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page