Palvelut

Osaamisemme

Meillä projektisi on hyvissä käsissä, sillä työskentelemme omavaraisesti ja ilman alihankkijoita. Asennuksesta huoltoon ja käyttöönottoon kaikki on omissa käsissämme. Tiedämme toimituksestamme ja aikataulustamme kaiken. Mitä emme tiedä, sen selvitämme.

Oma ideointi- ja suunnittelutiimimme vastaa tuotteen tai kokonaisuuden kehityksestä yhdessä sinun kanssasi. Tiimimme pitävät myös huolta tarvittavista dokumenteista suunnittelijoille ja muille urakoitsijoille.

Äänentoisto ja peittoääni

Äänentoisto ja peittoääni

Ammattimaiset äänentoistoratkaisut ovat tärkeitä tunnelman luojia julkisissa tiloissa.

Valaistus

Valaistus on menestystekijä, koska se luo asiakaselämyksiä, jotka erottavat sinut kilpailijoista.

Oma tuotanto

Oma tuotantomme toteuttaa vaativatkin tuotteet ja rakenteet muovista tai metallista juuri sellaisena ja sen värisinä kuin haluat. Omat asentajamme tekevät toimivan kokonaisuuden käyttöösi juuri sovitun aikataulun mukaisesti. Tarvittaessa varastoimme tuotteet ja osakokonaisuudet odottamaan toimitusta. Myös kierrättäminen on osa logistiikkapalvelujamme ja vihreitä arvojamme.

Valaisinlogistiikka

Valaisinlogistiikka on palvelujemme osa-alue asiakkaille, joilla on projektissa suuri määrä valaisimia tai erilaisia koottavia sisustusvalaisimia. Kokoamme valaisimet, teemme tarvittavat muutokset ja asennamme valolähteet paikoilleen. Lisäksi toimitamme toimivat ja testatut valaisimet asennuspaikalle sijoitusmerkinnöillä varustettuna työmaan aikataulun mukaan. Tämä nopeuttaa ja selkeyttää huomattavasti esimerkiksi ravintola- tai hotelliprojekteja viimeisten päivien kiireessä.

Huipputason kotiteatterit

Huipputason kotiteatterit

Huipputason kotiteatteri on elämys kerrasta toiseen. Laadukkaassa kotiteatterissa kaikki on mahdollista ja siksi et enää koskaan kaipaa julkisiin elokuvateattereihin.

Taideteokset

Taideteokset

Taideteos on ainutkertainen vailla mahdollisuutta kokeilla ja erehtyä. Siksi sen suunnittelu ja tekniset toteutukset ovat vielä normaalia haastavampia.

Maahantuonti ja edustukset

Edustuksemme keskittyvät tuotteisiin, joilla ratkaisemme ongelmasi. Projektisi avaintuotteiden oma maahantuonti ilman väliportaita suoraan valmistajilta varmistaa viimeisimmän tuotetiedon, tuotekoulutukset, parhaat hinnat ja toimivan ylläpidon. Myös tuotteiden personointi onnistuu!