Törkeen hyvä palvelu

Kuva, ääni ja valaistus ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Niistä syntyy parhaimmillaan toimintaa ohjaavia muistoja, jotka vaikuttavat viihtyvyyteen ja tukevat brändisi uskottavuutta ja luotettavuutta.
 
Näy ja kuulu entistä paremmin – se tekee hyvää liiketoiminnallesi!

1  —

Suunnittelu

Tarjoamme ratkaisuja, jotka edesauttavat asiakkaidemme pyrkimyksiä oman liiketoimintansa toteuttamisessa ja kehittämisessä. Tarve voi koskea haastavaa tuotekehityshanketta, vaativaa toimitus- tai investointiprojektia tai teknistä ongelmanratkaisua. Suunnittelu tehdään yhteistyössä tilaajan kanssa, jolloin ideoista ja mielikuvista saadaan aina yhdessä löydettyjen ratkaisujen kautta, luotua eheä lopputulos. Sovittujen suuntaviivojen avulla syntyy yksityiskohtaisesti suunniteltu tekninen suunnitelma yhteistyössä projektijohdon kanssa.

3 —

Huolto ja ylläpito

Huollamme ja ylläpidämme asentamiamme laitteita, laitekokonaisuuksia sekä järjestelmiä. Nopea ja tehokas huoltomme varmistaa liiketoimintasi mahdollisimman häiriöttömän jatkumisen.

 

Huoltotilauksen voit tehdä milloin tahansa
sivustoltamme löytyvällä huoltotilauslomakkeella ja me pidämme sinut ajan tasalla. Yhdessä saamme sovittua juuri teille sopivan toimintatavan, olipa sitten kyse tarvittaessa tapahtuvasta huollosta tai valtakunnallisesta huolenpitosopimuksesta.

2  —

Asennus ja logistiikka

Hankinnan asennus ammattilaisen toimesta minimoi riskien määrän, eikä aikataulut veny. Asennuspalvelu helpottaa myös useasti uusien laitteiden sekä sovellusten käyttöönottoa. Kun laitekanta asennetaan alan korkeimpia standardeja noudattaen ja yksityiskohdat käydään läpi suunnitelmien pohjalta, saadaan varmistettua miellyttävä lopputulos. Laitekantaan tehdään myös tarpeen mukaan asiakkaan kanssa sovittuja esiasennuksia. Kierrätämme tuotepakkaukset myös asianmukaisesti.

Tuote- ja järjestelmäsuunnittelu

Tuotteiden valmistus, varastointi ja logistiikka

Asennukset, muutokset ja huoltopalvelut

Sovelluskokonaisuudet sekä ohjelmointi

Projektinhallinta sekä ylläpitopalvelut

Tutustu palveluihimme