Palvelumme

Ideafix on todellinen osaaja yhdistämään eri tuotantoprosesseja, materiaaleja ja tekniikoita. Kuva, ääni, valaistus, mekaniikka ja muu tekniset ratkaisut toteutetaan yhtenä toimintavarmana kokonaisuutena. Kun etsit ammattitason toteutuksia, olemme oikea kumppani.

Tilaa viimeisimmät uutisemme sähköpostiisi!

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa audio visuaalisten kokemuksien kehityksestä!

Ideafix

Ideafix on 30 vuotta Valaistus-, ääni- ja AV-alalla toiminut yritys. Ideafixin menestyksen salaisuus on tikimätön asiakaspalvelu sekä luotettavat tuotteet ja yhteistyökumppanit.

Yhteystiedot

Malminkaari 9

00700, Helsinki

info@ideafix.fi

Tel: +35820 754 5060

Pikavalikko

Sosiaalinen media

© 2021 IDEAFIX

Suunnittelu ja design

Tarjoamme ratkaisuja, jotka edesauttavat asiakkaidemme pyrkimyksiä oman liiketoimintansa toteuttamisessa ja kehittämisessä. Tarve voi koskea haastavaa tuotekehityshanketta, vaativaa toimitus- tai investointiprojektia tai teknistä ongelmanratkaisua. Suunnittelu tehdään yhteistyössä tilaajan kanssa, jolloin ideoista ja mielikuvista saadaan aina yhdessä löydettyjen ratkaisujen kautta, luotua eheä lopputulos. 

Asennus ja opastus

Hankinnan asennus ammattilaisen toimesta minimoi riskien määrän, eikä aikataulut veny. Asennuspalvelu helpottaa myös useasti uusien laitteiden käyttöönottoa. Kun laitekanta asennetaan alan korkeimpia standardeja noudattaen ja yksityiskohdat käydään läpi suunnitelmien pohjalta, saadaan varmistettua miellyttävä lopputulos. Laitekantaan tehdään myös tarpeen mukaan asiakkaan kanssa sovittuja esiasennuksia. Kierrätämme tuotepakkaukset asianmukaisesti. Meiltä saat myös törkeen hyvän käyttöopastuksen ja tarvittaessa meiltä järjestyy myös koko henkilökunnan koulutus uusiin laitteisiin.

Huolto ja ylläpito

Huollamme ja ylläpidämme asentamiamme laitteita ja laitekokonaisuuksia. Nopea ja tehokas huoltomme varmistaa
liiketoimintasi mahdollisimman häiriöttömän jatkumisen. Huoltotilauksen voit tehdä milloin tahansa sivustoltamme löytyvällä huoltotilauslomakkeella ja me pidämme sinut ajan tasalla. Yhdessä saamme sovittua juuri teille sopivan toimintatavan, olipa sitten kyse tarvittaessa tapahtuvasta huollosta tai valtakunnallisesta huolenpitosopimuksesta.

Uudenlaiset 

ratkaisut

Suunnittelemme ja teemme mallin mukaiset metalli- ja rakennustyöt, haemme rakennusluvat sekä kiinnitämme projektiin vastaavan mestarin. Pystymme vastaamaan koko teknisestä toteutuksesta alusta loppuun.