top of page

Yhdessä kohti yhteisiä tavoitteita.

Ideafixin oma logistiikka hoitaa tuotteesi perille sovitussa aikataulussa.
Varastointipalvelut

Varastoimme tuotteet meidän omiin varastoihin puolestasi. Tuotteet varastoidaan oikeaoppisesti lämpimiin varastoihin, näin tuotteet eivät vaurioidu varastoinnin aikana. Varastoimalla tuotteet meille, vapautat tilaa ja aikaa mitä varaston ylläpitämiseen normaalisti menisi.

Logistiikka

Kuljetamme varastoidut tavarat ympäri Suomen, jotta tavarasi ovat ajallaan oikeassa paikassa silloin kun niitä tarvitset. Tarvittaessa järjestämme logistiikan tavaroille myös ympäri maailmaa hyödyntäen omia verkostojamme.

Asennuspalvelut

Asennustyöt

Koulutetut sekä ammattitaitoiset asentajamme asentavat ostamasi tuotteet sovitussa aikataulussa. Kierrätämme myös pakkausmateriaalit oikeaoppisesti.

Purkaminen

Kuten asentaminen myös purkaminen kuuluu palveluvalikoimaamme. Puramme tuotteet ja kuljetamme purkujätteen kierrätettäväksi ja uudelleen hyödynnettäväksi.

Muutostyöt

Kun tarpeet muuttuvat ja nykyistä palvelukokonaisuutta tarvitsee päivittää, saat meidän kauttamme myös tehtävät muutostyöt.

Sähköasennukset

Sähköjen vetäminen ja kytkentöjen tekeminen käy kädenkäänteessä ammattilaisilta. Kaikilla sähkötöitä tekevillä asentajillamme on suoritettuna tarvittavat pätevyysluokitukset.

Kokonaisuudet

Teemme myös kokonaisvaltaisia asennuksia, puramme vanhan laitteiston sekä järjestelmät samalla kun asennamme uudet tuotteet ja järjestelmät. 

Ideafix tarjoaa myös asennuspalvelut tilatuille tuotteille. Kuvassa asennetaan suurkuva näyttöä telineeseen.

Törkeen hyvä palvelu

Kuva, ääni ja valaistus ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Niistä syntyy parhaimmillaan toimintaa ohjaavia muistoja, jotka vaikuttavat viihtyvyyteen ja tukevat brändisi uskottavuutta ja luotettavuutta.
 
Näy ja kuulu entistä paremmin – se tekee hyvää liiketoiminnallesi!

Tuote- ja järjestelmäsuunnittelu

Asiakastarpeiden kartoitus

Tärkeä osa projektia on yrityksesi tarpeiden ymmärtäminen. 

Tarvekartoituksen aikana määritellään yhdessä asiakkaan kanssa, mitä tarvitaan, missä muodossa, miten toimitettuna ja niin edelleen.

 

Rakennamme kartoituksen pohjalta tarpeisiin sopivan kokonaisuuden, joka tukee liiketoimintaasi ja ratkaisee tarpeet.

Tuote- ja järjestelmäsuunnittelu

Tuotteen suunnittelu ei aina ole mittava tuotekehitysprojekti, vaan tarvetta vastaavan ratkaisun pystyy suunnittelemaan joskus yllättävänkin helposti. 

 

Järjestelmäsuunnittelu määrittelee tuotteen arkkitehtuurin ja vastaa tuotekehityksen peruskysymyksiin. 

 

Suunnittelemme ja kehitämme sopivat laiteratkaisut ja järjestelmäkokonaisuudet juuri teidän yrityksen tarpeisiin sopiviksi.

Tuotteiden personointi ja kustomointityöt

Personoimme halutessasi tuotteet sinun yrityksesi ilmeen mukaisiksi, jotta brändisi välittyy myös kauttamme hankituissa tuotteissa.

 

Olemme toteuttaneet lukuisia kustomointeja niin fyysisiin tuotteisiin kuin sovelluksiin ja erilaisiin hallinta- ja ohjausjärjestelmiin.

Tuotteiden valmistus

Joskus pelkkä kustomointityö ei riitä, vaan tuotteet on valmistettava alusta asti itse. Omat tuotantotilamme ja kattavat yhteistyökumppani -verkostot tarjoavat todella hyvät mahdollisuudet valmistaa erilaisia tuotteita ja tuotekokonaisuuksia jos sopivaa tuotetta tai kokonaisuutta ei vielä löydy valikoimistamme.

1  —

Suunnittelu

Tarjoamme ratkaisuja, jotka edesauttavat asiakkaidemme pyrkimyksiä oman liiketoimintansa toteuttamisessa ja kehittämisessä. Tarve voi koskea haastavaa tuotekehityshanketta, vaativaa toimitus- tai investointiprojektia tai teknistä ongelmanratkaisua. Suunnittelu tehdään yhteistyössä tilaajan kanssa, jolloin ideoista ja mielikuvista saadaan aina yhdessä löydettyjen ratkaisujen kautta, luotua eheä lopputulos. Sovittujen suuntaviivojen avulla syntyy yksityiskohtaisesti suunniteltu tekninen suunnitelma yhteistyössä projektijohdon kanssa.

3 —

Huolto ja ylläpito

Huollamme ja ylläpidämme asentamiamme laitteita, laitekokonaisuuksia sekä järjestelmiä. Nopea ja tehokas huoltomme varmistaa liiketoimintasi mahdollisimman häiriöttömän jatkumisen.

 

Huoltotilauksen voit tehdä milloin tahansa
sivustoltamme löytyvällä huoltotilauslomakkeella ja me pidämme sinut ajan tasalla. Yhdessä saamme sovittua juuri teille sopivan toimintatavan, olipa sitten kyse tarvittaessa tapahtuvasta huollosta tai valtakunnallisesta huolenpitosopimuksesta.

2  —

Asennus ja logistiikka

Hankinnan asennus ammattilaisen toimesta minimoi riskien määrän, eikä aikataulut veny. Asennuspalvelu helpottaa myös useasti uusien laitteiden sekä sovellusten käyttöönottoa. Kun laitekanta asennetaan alan korkeimpia standardeja noudattaen ja yksityiskohdat käydään läpi suunnitelmien pohjalta, saadaan varmistettua miellyttävä lopputulos. Laitekantaan tehdään myös tarpeen mukaan asiakkaan kanssa sovittuja esiasennuksia. Kierrätämme tuotepakkaukset myös asianmukaisesti.

Projektinhallinta ja ylläpito

Pidämme huolta digitaalisen investointisi toimivuudesta ja jatkokehityksestä.

Projektinhallinta

Projektijohto toimii tiiviissä yhteistyössä tilaajan kanssa, jolloin tilaaja säilyttää lopullisen päätösvallan suunnitelmiin ja hankintoihin. On tärkeää, että käytännön toteuttaja on mukana jo suunnitteluvaiheessa, jolloin projekti saadaan suunniteltua mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Projektinjohtorakentaminen sopii vaativiin erikoiskohteisiin, suuriin kohteisiin, laajoihin urakoihin ja kiireellisiin kohteisiin.

Ylläpito

Ylläpito ja tukipalvelut varmistavat  palveluiden jatkuvan toiminnan. Ulkoistettu ylläpitopalvelu säästää yrityksesi resursseja sekä helpottaa kulujen budjetointia kun kulut tiedetään ennakkoon.

Ohjelmointi

Suunnittelemme web-palveluja, mobiilisovelluksia ja IoT-ratkaisuja.Teemme kokemuksella ja ammattitaidolla ohjelmistokehitystä joka tuottaa tuloksia ja mahdollistaa uusia elämyksiä asiakkaillesi.

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page