top of page

Omat tuotteet

arrow&v

Tutustu tuotteisiin

Julkisivuvalaistus – helposti kaikkien tuntemaksi maamerkiksi

Tee liikepaikasta huomion keskipiste ja nosta sen arkkitehtuuri uudelle tasolle. On vaikea kuvitella oikeanlaista valaistusta kustannustehokkaampaa tapaa profiloida rakennus lähes rajattomin mahdollisuuksin.

 

Käytettävissä ovat valo-, väri-, logo- ja kuvaheittimet sekä liikkuva kuva. Lisäksi käytössä on aina oikea teho kustannustehokkaista ledeistä kilowattien tehokkaisiin valonheittimiin. Yritysvärein valaistu rakennus on myös helppo löytää.

Ravintola ja hotelli – monikäyttöinen ja aina oikea tunnelma

Olemme edelläkävijä erilaisten valo-ohjausratkaisujen toimittamisessa. Yhdistämme kaikki valonlähteet toimimaan tilan ja tarpeen mukaan. Valot voivat olla valkoisia tai värikkäitä led-valaisimia ja muita valolähteitä. Vain mielikuvitus on rajana.

 

Eri aikaan liikkuville asiakkaille voidaan helposti tarjota erilainen ympäristö vain valaistusta vaihtaen. Hotelli- ja ravintolaympäristössä pitää ehdottomasti olla erilainen valaistus aamiaisella, lounaalla, afterworkin aikaan ja illalla. Koko tila muuttuu aivan toiseksi esimerkiksi himmennystasoilla ja eri värivaloilla. Ratkaisu toimii niin elokuvateattereissa kuin kuntosaleillakin - käytännössä kaikkialla missä valaistuksella on tarpeen tukea asiakaskokemusta.

Myymälävalaistus - kiinnitä asiakkaan huomio tuotteisiin

Valaistus on helpoin tapa ohjata tuotteiden myyntiä. Voit itse päättää mihin asiakkaasi silmä kohdistuu ja miltä tuote näyttää. Oikea valaistus oikeassa kohdassa saa tuotteen näyttämään haluttavalta ja lisää myyntiä! Me suunnittelemme, asennamme ja suuntaamme juuri sinun myymälääsi sopivan valaistuksen.

Valokatot – näyttävät isot pinnat

Asiakaskohtainen valokatto on erittäin edullinen ja nopea tapa tehdä näyttäviä ja suuria pintoja. Voit ideoida oman tarinan valokaton vuorokausirytmiin tai tehdä ison valkoisen pinnan. Valokattoon voidaan tulostaa mikä tahansa kuva tai sitä voidaan käyttää heijastuspintana vaikkapa lasersäteelle ja värjätä takaa esimerkiksi RGBW-led-valoilla.

Oma tuotantomme toteuttaa vaativatkin tuotteet ja rakenteet muovista tai metallista juuri sellaisena ja sen värisinä kuin haluat. Omat asentajamme tekevät toimivan kokonaisuuden käyttöösi juuri sovitun aikataulun mukaisesti. Tarvittaessa varastoimme tuotteet ja osakokonaisuudet odottamaan toimitusta. Myös kierrättäminen on osa logistiikkapalvelujamme ja vihreitä arvojamme.

Gobo-valonheittimellä terävöität yritysilmettä

Ideafixin tarjonnasta löytyy monipuolinen valikoima Gobo-valonheittimiä. Niiden avulla heijastat näyttäviä logoja, kuvia tai tekstejä mille tahansa pinnalle. Heijastettu kuva on helppo ja vaivaton vaihtaa. Oikein kohdistettu heijastus on näyttävä eikä se jää asiakkaalta huomaamatta.

 

Voit heijastaa kuvat huoletta arvokkaisiin ja historiallisiin kohteisiin, sillä niistä ei jää minkäänlaista jälkeä heijastettavaan pintaan.
 

Heijaste on yleensä metallia tai lasia ja siihen sopivat kaikenlaiset kuviot. Lasiseen heijasteeseen saadaan kuvio toistumaan aina oikein. Metallisessa heijasteessa kiinnekohdat, kuten nollan keskiosa, jäävät aina esiin. Koska lämpölaajeneminen on pientä, lasinen heijaste pitää tarkennuksen paremmin jatkuvassa käytössä.

Molempia vaihtoehtoja voidaan vaihtaa ja käyttää rajattomasti, elleivät ne rikkoudu mekaanisesti. Lasiseen heijasteeseen saadaan lisättyä yksi tai useampi tehosteväri. Myös nelivärikuva on mahdollinen. Sormenjäljet on poistettava tarkasti ennen asennusta.

Lisäksi Ideafixin valikoimista löytyvät ratkaisut yksilöllisesti toteutettaviin kellotauluihin ja energiaa säästäviin led-projektoreihin.

Taideteokset

Taideteos on ainutkertainen vailla mahdollisuutta kokeilla ja erehtyä. Siksi sen suunnittelu ja tekniset toteutukset ovat vielä normaalia haastavampia.

 

Tekijän kokemus ja yhteistyökyky korostuvat tällaisessa vaativassa projektissa, jossa halutaan etsiä ratkaisua ja välttää kompromisseja.

 

Olemme saaneet olla toteuttamassa monia ainutkertaisia asioita, ja olisimme innolla mukana toteuttamassa sinunkin suurta paloasi.

 

Me keskitymme tekniikkaan, jotta sinä voi keskittyä taiteeseen.

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page