Led screenit Tee liikepaikasta huomion keskipiste

LED-screenit

Suurkuvaratkaisuillamme näyt varmasti ja herätät asiakkaan mielenkiinnon. Ideafixin kautta saat kestävät ja pitkäikäiset näyttöratkaisut vaativaan, ympärivuorokautiseen käyttöön. Etsitpä sitten ratkaisua sisä- tai ulkokäyttöön, Ideafixiltä löytyvät tarpeeseen sopivat tuotteet.

Toteutamme näytöt toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Näyttö sulautuu osaksi ympäristöä eikä tekniikka varasta huomiota.

Toimitamme ratkaisut kaikkiin tarpeisiin koosta riippumatta. Kiinnityspaikkoja voivat olla esimerkiksi katot, tolpat, seinät tai lattiat. Ideafixin laadukkaisiin telineisiin ja kiinnitysjärjestelmiin saadaan näytöt asennettua kaikkiin kohteisiin toivottuun asentoon.

Digital signagen avulla tavoitat eri asiakasryhmiä ja kiinnität huomiota. Erilaiset sisätiloihin ja ulos asennettavat info- ja mainosnäytöt ovat paljon suurempi kokonaisuus kuin yksi TV-monitori. Ratkaisuidemme avulla toteutat yhdensuuntaista tai interaktiivista yritysviestintää. Oma ohjelmistokehityksemme takaa sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun, joka voi koostua erillisistä näytöistä, kokonaisista videoseinistä aina jättimäisiin LED-näyttöihin asti. Järjestelmiä voidaan asentaa yhteen toimipaikkaan tai useiden eri toimipisteiden tarpeeseen. Kilpailu asiakkaan silmäyksestä on kova, joten massasta poikkeavaan markkinointiin kannattaa satsata.

Digital signage ratkaisut, eli erilaiset info- ja mainosnäytöt ovat tätä päivää. Kokonaisvaltaisella, avaimet käteen -palvelullamme saadaan toteutettua sinulle sopivat järjestelmäkokonaisuudet.

Kysyttävää näyttöratkaisuista?