SINUN NÄKÖINEN KOTITEATTERI VIIMEISTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN

YHTENÄINEN KÄYTTÖKOKEMUS

Huipputason kotiteatteri on elämys kerrasta toiseen. Laadukkaassa kotiteatterissa kaikki on mahdollista ja siksi et enää koskaan kaipaa julkisiin elokuvateattereihin.

Kotiteatteri voi olla juuri sellainen kuin haluat. Se voi muistuttaa vaikkapa Batmanin luolaa tai tähtilaiva Enterprisen komentosiltaa. Hyvä elokuvaelämys ansaitsee parhaat puitteet. Nykyaikaisen kotiteatterin ei tarvitse rajoittua vain elokuvien katseluun. Tila voi olla monipuolinen ja kokonaisvaltainen viihdekeskus, joka sopii myös videopelaamiseen ja musiikinkuunteluun.

Ideafix suunnittelee ja toteuttaa korkeatasoisia kotiteattereita. Ison ja laadukkaan videoprojektorin lisäksi elokuvanautintoon kuuluvat jykevä äänentoisto kunnon akustiikalla ja mukavat elokuvatuolit.

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto alkaa kunnon akustiikasta. Akustiset seinäpaneelit ovat osa sisustusta ja äänentoistoa. Ne vähentävät kaikua ja tuovat lämpöä äänentoistoon.

Kaiuttimet voidaan upottaa rakenteisiin tai valkokankaan taakse. Vaikka tietyt lainalaisuudet täytyykin ottaa huomioon, myös kaiuttimien sijoittelussa voidaan olla luovia ja kekseliäitä. Lopputuloksesta on helppoa saada esteettinen ja laadukas.

VIDEOPROJEKTORIT

Videoprojektorit tarjoavat laadukasta ja valovoimaista kuvaa helposti ja huomaamattomasti. Esimerkiksi katonrajaan asennettu projektori sulautuu helposti osaksi sisustusta, eikä sitä huomaa käytössä lainkaan. Laadukkaat merkit takaavat luotettavan toimivuuden ja hyvän kuvanlaadun.

KALUSTEET

Oikeanlaiset kalusteet ovat tärkeä osa elokuvaelämystä ja sisustusta. Sähköisesti säädettävä elokuvatuoli tuo mukavuutta ergonomian ehdoilla. Lisävarusteet, kuten tarjotin tai juomamukin pidike, on mahdollista toteuttaa ammattimaisten elokuvateattereiden tapaan.

Laiteräkki ansaitsee oman tilan joko näkyvissä korostaen tekniikkaa tai piilotettuna kalusteisiin.

Kotiteatteri edustuksemme