Ideafix Yli 28 valovuotta, vuodesta 1991

Ideafix

Ideafix on yli 28 vuotta Valaistus-, ääni- ja AV-alalla toiminut yritys. Ideafixin menestyksen salaisuus on tikimätön asiakaspalvelu sekä luotettavat tuotteet ja yhteistyökumppanit.

Palvelualttius ja kiinnostus alasta takaavat kerta toisensa jälkeen hyvän palvelun ja onnistumisen eri projekteissa. Ideafixin omat asentajat ja monipuolinen kalusto varmistavat asennuksen ja huollon saatavuuden ripeällä aikataululla unohtamatta työturvallisuutta, asiaksta ja ympäristöä.

Omalla maahantuonnilla varmistamme laitteiden luotettavan saatavuuden, tuotteen pitkän elinkaaren ja projektien läpiviennin aikataulussa.

Avaimet käteen

Ideafixin laaja palvelukonseptiin koostuu tarpeiden kartoituksesta, laite- ja tilasuunnittelusta, ohjelmoinnista, asennuksesta aina käyttöönottokoulutukseen, huoltoon ja ylläpitoon asti. Varmistamme, että asiakkaillamme on myös tulevaisuudessa saumattomasti toimiva työympäristö. Ideoimme suunnittelemme ja toteutamme tarpeisiisi sopivan, personoidun kokonaisuuden. Lisäksi opastamme käyttämään kokonaisuutta oikein ja tehokkaasti. Toteutamme kustannustehokkaasti myös useiden tilojen ja toimipaikkojen asennukset ympäri Suomea sekä ulkomailla.

Maahantuonti ja edustukset

Edustuksemme keskittyvät tuotteisiin, joilla toteutamme kestävät ja helppokäyttöiset ratkaisut projektikokonaisuuksiisi. Avaintuotteiden oma maahantuonti ilman väliportaita, suoraan valmistajilta, varmistaa viimeisimmän tuotetiedon, tuotekoulutukset, parhaat hinnat ja toimivan ylläpidon. Myös tuotteiden personointi onnistuu!

Tunnelmaa ja tuloksia

Kuva, ääni ja valaistus ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Ammattimaisella lopputuloksella varmistetaan, että niiden synnyttämät mielikuvat lisäävät tuloksia, jotka vahvistavat brändin uskottavuutta ja luotettavuutta. Näin myös näyt ja kuulut entistä paremmin. Samalla saat asiakkaasi ja itsesi hymyilemään.

Kaikki tilaajavastuulain mukaiset tietomme voi tarkistaa osoitteesta www.tilaajavastuu.fi.