Gobo valaisut Tee liikepaikasta huomion keskipiste

GOBO

Tarjonnastamme löytyy monipuolinen valikoima Gobo-valonheittimiä. Gobo sapluunojen avulla heijastat näyttäviä logoja, kuvia tai tekstejä mille tahansa pinnalle. Gobo suunnitelman voi tehdä yksittäisestä kuviosta useampiin kuvioihin ja logoteksteihin. Heijastepinnat voi sijaita niin sisätiloissa seinillä ja lattiassa, mutta yhtä hyvin esimerkiksi ulkona rakennuksen seinässä. Voit heijastaa kuvat huoletta arvokkaisiin ja historiallisiin kohteisiin, sillä niistä ei jää minkäänlaista jälkeä heijastettavaan pintaan.

Heijastettu kuva on helppo ja vaivatonta vaihtaa. Oikein kohdistettu heijastus on näyttävä eikä se jää asiakkaalta huomaamatta.

Heijaste on yleensä metallia tai lasia ja siihen sopivat kaikenlaiset kuviot. Lasiseen heijasteeseen saadaan kuvio toistumaan aina oikein. Metallisessa heijasteessa kiinnekohdat, kuten nollan keskiosa, jäävät aina esiin. Koska lämpölaajeneminen on pientä, lasinen heijaste pitää tarkennuksen paremmin jatkuvassa käytössä.

Molempia vaihtoehtoja voidaan vaihtaa ja käyttää rajattomasti, elleivät ne rikkoudu mekaanisesti. Lasiseen heijasteeseen saadaan lisättyä yksi tai useampi tehosteväri. Myös nelivärikuva on mahdollinen. Sormenjäljet on poistettava tarkasti ennen asennusta. Gobo heijaste voi olla yksittäinen kuvio tai koostua useammista kuvioista ja logotekstistä.

Gobo-valonheittimellä terävöität yritysilmettä.

Kysyttävää valaistuksesta?

Tuotteet