Esitystekniikka Tee liikepaikasta huomion keskipiste

Esitystekniikka

Ideafix on todellinen osaaja yhdistämään eri tuotantoprosesseja, materiaaleja ja tekniikoita. Kuva, ääni, valaistus, mekaniikka ja muu tekniset ratkaisut toteutetaan yhtenä toimintavarmana kokonaisuutena. Ratkaisuja kontrolloidaan vaikkapa yksinkertaisen tabletti -käyttöliittymän avulla.

Olivatpa tarpeesi sporttibaarin näytöt ultrateräväpiirtoisella 4K-kuvalla tai kokonainen, monesta pienestä tilasta yhdeksi isoksi konferenssisaliksi muuntuva kokouskerros, meiltä löytyvät ideat, tuotteet ja ratkaisut kokonaisuuden toteuttamiseen.

Vakuuta ja sitouta pitkät asiakassuhteesi helposti hallittavalla kokoustekniikalla. Esiintyjän tai tapahtumajärjestäjän ei tarvitse enää jännittää tilaisuuden onnistumista. Käytössämme on merkkituotteet, kuten AMX, Crestron, Extron ja Ecler, joiden laitekantaan meillä on myös kattava koulutus. Opastamme asiakkaat hallitsemaan laitteita vaivatta ja jaamme mielellämme tietoa kuinka kokoustekniikka, taustamusiikki, näytöt ja kaikki muut audiovisuaaliset ratkaisut valjastetaan saumattomaksi osaksi liiketoimintaa.

Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisuuksia, joissa kaikkea tilan tekniikkaa voi ohjata helposti ja monipuolisesti esimerkiksi kosketusnäytöltä tai mobiililaitteilla. Toteutamme valaistuksen, äänentoiston ja muun audiovisuaalisen tekniikan siten, että asiasisältö saa olla pääroolissa. Tekniikka vain korostaa esityksen sisältöä tilan ja tilaisuuden vaatimalla arvokkuudella.

Kysyttävää näyttöratkaisuista?