top of page

Digital Signage - Personoidut näyttöjärjestelmät tekevät tulosta

arrow&v

Tutustu tuotteisiin

Näytöpinnat tavoittavat kävijät, sisällä ja ulkona.

Sisätiloissa LED-näyttöpaneeleista rakennettu digipinta tuottaa värikirkkautensa ansiosta aivan ainutlaatuisen visuaalisen elämyksen. Sisätiloissa on usein haasteena valmiiden diginäyttöjen sovittaminen kiinteistön rakenteisiin.

Kun valitset LED-näytön ulkokäyttöön, on Suomen oloissa erityisen tärkeää ottaa huomioon vaihtelevat sääolosuhteet. Ideafix on testannut lukuisten eri LED-paneelivalmistajien ratkaisut ja valinnut niiden joukosta laadullisesti parhaat ja kustannustehokkaimmat. 

Vaikuttavaa kokoustekniikkaa

Hurmaa ja vakuuta asiakkaasi sekä näyttävyydellä että helposti hallittavalla kokoustekniikalla. Henkilökunnan tai esiintyjän ei tarvitse jännittää tilaisuuden onnistumista. Käytämme merkkituotteita, kuten AMX, Crestron, Extron ja Ecler. Näihin kaikkiin meillä on myös kattava koulutus. Voimme opastaa kuinka kokoustekniikka, taustamusiikki, näytöt ja kaikki muut audiovisuaaliset ratkaisut valjastetaan saumattomaksi osaksi liiketoimintaa.

Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisuuksia, joissa kaikkea tilan tekniikkaa voi ohjata helposti ja monipuolisesti esimerkiksi kosketusnäytöltä tai mobiililaitteilla. Toteutamme valaistuksen, äänentoiston ja muun tekniikan siten, että asiat saavat olla pääroolissa. Tila ja tekniikka vain nostavat niiden arvoa laadukkailla puitteillaan.

Sisältö on kuningas

Yhdessä personoidun näyttöpinnan kanssa sisältö hallitsee tilaa ja varmistaa jokaisen huomion. Tarjoamme helppokäyttöiset ja joustavat järjestelmät sisällönhallintaan ja julkaisemiseen.

 

Oma ohjelmistokehityksemme mahdollistaa erilaisten ja tarpeisiin räätälöityjen automaattisten toimintojen luomisen tuotetietokannasta, sosiaalisesta mediasta, aikatauluista tai vaikkapa lämpötilojen mukaan. Näytöt voivat tarjota esimerkiksi paikallisesti tilanteen mukaan muuttuvaa mainontaa tai keskitettyä ketjuviestintää.

Digital signage eli erilaiset info- ja mainosnäytöt ovat tätä päivää. Ne voivat olla paljon muutakin kuin jo moneen kertaan nähty perusnäyttö. Voimme toteuttaa juuri sinulle sopivan ratkaisun, joka voi koostua yksittäisistä näytöistä, kokonaisista videoseinistä tai jättimäisistä led-näytöistä. Ne voivat olla sisällä tai ulkona. Niitä voidaan asentaa yhteen paikkaan tai kaikkien toimipaikkojen tarpeeseen. Kilpailu asiakkaan silmäyksestä on kova, eikä yksittäinen musta näyttö juuri katseita kerää. Harmaasta massasta poikkeavaan tapaan kannattaa satsata.

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page