MIMO4040DN on uudempi, edistyksekkäämpi, älykkäämpi ja turvallisempi.
MIMO4040DN on digitaalinen matriisi, jossa on 40 natiivi sisääntuloa ja 40 ulostuloa (8 analogista tuloa, 8 analogista lähtöä, 32 Dante ™ -tuloa ja 32 Dante ™ -lähtöä).

MIMO4040DN:ssa on AoIP (audio over IP) -teknologia, joka mahdollistaa signaalinsiirron paikallisella Ethernet-verkolla, mahdollistaen pidemmät kaapelivedot. Laitteessa on myös WPNET-sarjan lisävarusteet ja PoE DC -virtalähde, jotka takaavat joustavat ja tehokkaat asennukset. MIMO4040DN:n prosessori ja elektroniikkamoottori pystyy myös suorittamaan siihen upotetut EclerNet-projektit, toimien samalla UCP (User Control Panels) -palvelimena EclerNet-laitekokonaisuudessa.

Ecler julkaisee neljän lyhyen esittelyvideon sarjan, josta nyt on katsottavissa ensimmäinen. Videot esittää digitaalisen matriisin ominaisuuksia Dante ™ / AES67 -tekniikalla.


Katso video: