Hiljattain julkaistu Kiosc kosketusnäyttömoduuli helpottaa valo-ohjauksen käyttäjähallintaa.

Ideafixin uusi yhteistyökumppani, hollantilainen Visual Productions, on eri liikkuviin ja kiintästi asennettaviin valo-ohjausratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka tuotteet kattavat valo-ohjauksen laajan skaalan. Visual Productions on laadukas arkkitehtuuri- ja viihdevalo-ohjausjärjestelmien tuottaja, joka toteuttaa monimutaisetkin valo-ohjauskokonaisuudet.


Hiljattain julkaistu Kiosc kosketusnäyttömoduuli helpottaa valo-ohjauksen käyttäjähallintaa.


Kiosc on sovellus, jolla voidaan luoda kustomoituja kosketusnäytön käyttöliittymiä ympäristöön, jonka valo-ohjaus on rakennettu Visual Productionsin tuotteilla. Kioscissa ei ole muokkausominaisuuksia, joten sitä voi käyttää helposti kuka tahansa. Kiosc on käytöltään yksinkertainen valokontrollointiliittymä työntekijälle, jonka tarvitsee hallita erilaisia esiasetettuja valotilanteita.


Kiosc on ihanteellinen tapa hallita kiinteitä Visual Productionsin valo-ohjainyksiköitä. Voit myös käyttää sitä ohjaamaan CueluxPro-ohjelmistoa. Käyttöliittymällä voit valita kohtauksia tai esiasetuksia, asettaa intensiteettitasoja tai valita RGB-värejä.


Kioscilla suunnitellaan myös yrityksesi näköinen ja tarpeiden mukainen ohjausliittymä. Ohjauselementit, kuten painikkeet, liukusäätimet, värinvalitsimet ja xy-ohjaus on valittavissa käyttöön.

Kiosc on saatavilla niin pöytä- kuin mobiilikäyttöjärjestelmiin; Windows, MacOS, Ubuntu Linux, iOS ja Android.