– 11.4.8 -kanavainen demo-teatteri hyödyntää 30 kanavaa ja lähes 30 000 watin vahvistusta.

Tukholma, Ruotsi, Ranska ja Fishers, Indiana

Procella Audio julkaisee täyden 11.4.8 -kanavaisen Procella Audio kaiutinjärjestelmän. Kokonaisuus on asennettu Referenssi Cinema kotiteatteriin, joka sijaitsee CEDIA:n (kansainvälinen kauppayhdistys ) uudessa pääkonttorirakennuksessa, Indianassa.

CEDIAn entisen puheenjohtajan Dennis Erskinen ja Erskine-ryhmän suunnitteleman teatterin rakensi Steve Kujala ja Heartwood Construction. Teatterihuone tarjoaa optimaalisen akustisen ympäristön, jotta teatterin kuuntelijoille voidaan tarjota paras dynamiikka-alue ja estää häiritsevän äänen pääseminen viereisiin toimistotiloihin.

11.4.8-kanavavaisessa järjestelmässä hyödynnetään yhteensä 30 prosessoitua kanavaa ja lähes 30 000 watin vahvistintehoa. Procella bi-amp P815-kaiuttimia käytetään L / C / R-kanaviin, joissa on P6V-kaiuttimet levitetyille ja korvan tasolle suunnatuille surround kanavalle.

Kahdeksaa eri korkeutta varten käytetään uusia, seinään / kattoon tarkoitettua P8iW-kaiuttimia. Järjestelmässä on neljä kahden 18-tuuman P18 subwoofer kaiutinta, joissa kullakin kahdeksalla ohjaimella on erikseen kalibroitu ja ohjattu oma vahvistin. Järjestelmän kalibroinnin suoritti Adam Pelz.

Procellan kaiuttimien lisäksi teatterissa on Trinnov Altitude32 AL32-1632 audio-video esivahvistin, Barco Loki -projektori, 174 tuuman levyinen Stewart Filmscreen 2.4: 1 -näyttö, QSC vahvistin ja Kaleidescape Strato -mediapalvelin. Akustoinnin tarjosi Quest Acoustical Interiors ja valaistuksesta vastaa Lutron ja Ketra valaisimilla. Koko järjestelmän ohjaus tehdään Crestronin logiikalla.

CEDIA: lle rakennettu uusi pääkonttorirakennus sijaitsee Indianapolisin esikaupungissa, Indianassa, Fishersissa. Uuden pääkonttorin keskeinen osa on 300 neliömetrin kokoinen äly-koti. Sen alueella vierailijat voivat kokea teatterin, suuren huoneen, keittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen. Monien älykotiratkaisuiden tavoin esillä ovat valaistus, kaksikanavainen high-end ja jaettu ääni, ääniohjaus ja Josh.ai -tekniikka.

Älykoti kokemuskeskus on CEDIA: n jäsenmyyjien käytettävissä asiakaskierroksille ja esittelyille.

Koska CEDIA on omistautunut koulutukseen, useita eri käyttöön tarkoitettuja luokkahuoneita löytyy ympäri uutta pääkonttoria. Älykoti demoympäristöä ja teatteria tullaan käyttämään koulutustarkoitukseen, jotka sisältävät erilaisia lähiopetusjaksoja sekä kotiteatterin suunnittelua ja kalibrointia.

CEDIAn pääkonttorin kokemuskeskus avataan virallisesti 28. toukokuuta 2019 pidettävien suurten avajaisten jälkeen.

Lisätietoja on osoitteessa www.procella.audio.

Lisätietoja CEDIAsta on osoitteessa www.cedia.net.