Ecler -tuotteet, joissa on DANTE ™ -tekniikka, ovat myös yhteensopivia AES67-protokollan kanssa. AES67 on audio-over-IP standardi, jonka Audio Engineering Society (AES) on vahvistanut syyskuussa 2013 ja joka on viimeksi päivitetty vuonna 2018. Tämä standardi toimii ikään kuin kääntäjänä eri protokollien välillä laajentaen IP-laitteiden välisiä yhteyksiä.

Digitaalinen interface DN44BOB, kompakti vahvistinsarja eCA Dante ™ ja digitaalinen matriisi MIMO4040DN ovat yhteensopivia AES67-protokollan kanssa, joka maksimoi niiden yhteensopivuuden kolmannen osapuolen laitteiden kanssa. AES67 on luonnollisesti reititettävä IP-protokolla, jonka avulla IP-ratkaisut ulottuvat lähiverkkojen ulkopuolelle.

Audinate-verkkosivulla löydät videon, jossa Dante ™ -verkon protokolla selitetään perusteellisesti.