Ideafix on toteuttanut Finnkino Itäkeskus -elokuvateatterin valaistuksen ja äänentoiston.

Itäkeskuksen elokuvateatterikokonaisuudessa on yli 500 DALI-valaisinta ja yli kaksi kilometriä ohjattavaa led-valonauhaa. Useat valokatot ja monet väriä vaihtavat valoelementit ovat tärkeässä roolissa elokuvateatteritunnelman rakentamisessa. Erityisesti täydellisesti himmennettävät ledit ja moniväriset RGB-valoelementit ovat omiaan tuomaan tunnelmaa juuri oikealla tavalla.

Lisäksi teatterisalien valaistuksen automaattinen ohjaus säätää valojen toimintaa vapauttaen henkilökunnan työaikaa ihmiskeskeiseen palveluun.

Ideafixin toteuttama äänentoistojärjestelmä on luotu kokonaan Ecler AUDEO 106 -kaiuttimilla. Nämä tuovat laadukkaan äänentoiston elokuvateatterin aulatiloihin tarjoten elokuvan taikaa jo ennen elokuvan alkamista.

”Nykyaikaisessa elokuvateatterissa valot ja äänet ovat entistä keskeisemmässä roolissa, sillä tunnelmanluonnissa näiden saumaton yhteistyö on kaikki kaikessa” , kommentoi Ideafix Oy:n toimitusjohtaja Juha Järvimaa. ”Toteuttamamme valaistus ja äänentoisto tarjoaakin kokonaisvaltaisen aisteja palvelevan kokemuksen, joka vie audiovisuaalisen nautinnon uudelle tasolle.”

Lisätietoja
Ecler AUDEO 106