Cineak Largo tarjoaa täydellistä mukavuutta, modulaarista räätälöitävyyttä ja tyylikästä mukavuutta yhdessä paketissa. Näyttävä ja tyylikkäästi muotoiltu Largo on sohvakokonaisuus, joka voidaan järjestellä monella tapaa tilan ja tarpeiden mukaan.

Mukavuus ei kuitenkaan jää vain materiaaleihin ja räätälöitävyyteen, sillä Largo tarjoaa helposti säädettävät jalkatuet ja selkänojat, joiden ansiosta oikeanlainen katselu- ja lepoasento löytyvät helposti.

Cineak Largo tarjoaa katseluun ennennäkemätöntä ylellisyyttä, jonka koettua ei ole paluuta vanhaan.

Cineak perustettiin vuonna 1999 vastauksena massatuotetuille, ankeille, epämukaville ja vain rajoitetusti saatavilla oleville kotiteatteri-istuimille. Siitä lähtien Cineak on mullistanut ylellisen istumiskokemuksen tuomalla mukaan intohimonsa laadukkailla materiaalivalinnoilla, miellyttävällä muotoilulla, teknologialla, hyvällä palvelulla ja yksityiskohdat huomioiden. Jokainen istuimemme on tarkkaan suunniteltu ja käsintehty Belgiassa parhaita ja laadukkaimpia valmistusmateriaaleja hyödyntäen.

Lisätietoja
Cineak Largo -esite
Ideafix-kotiteatterisivu