Maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistaja ECLER on laajentanut valikoimaansa uusilla IC-sarjan kattokaiuttimilla. Samalla valikoimaa on täydennetty uudella ARQIS6SBT-bassovahvistimella.

Julkisten tilojen äänentoisto vaatii kotiolosuhteista poikkeavaa tekniikkaa ja suunnittelua. Äänen on oltava hyvin kuuluvaa isoissakin tiloissa, mutta samalla helposti sijoiteltavissa. ECLER-kattokaiuttimet tarjoavat laadukasta äänentoistoa pienestä koostaan ja alaspäin suunnatusta muotoilustaan huolimatta.

ECLER IC3
ECLER IC3 on pyöreä kattokaiutin, joka toistaa ääntä tarkasti ja erottelukykyisesti. Kolmen tuuman kaiutinelementti ja 10 watin RMS-teho tuovat potkua äänentoistoon kaiuttimen pienestä koosta huolimatta. Tyylikäs muotoilu on viimeistelty alumiiniristikolla. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen. Näppärä jousikiinnitys takaa helpon asennettavuuden.

ECLER ESSENTIAL eIC51-F
ECLER ESSENTIAL eIC51-F on kustannustehokas kattokaiutin upealla suorituskyvyllä ja näppärällä pikakiinnityksellä. Viiden tuuman kaiutinelementti ja kuuden watin RMS-teho on lyömätön yhdistelmä monenlaisiin julkisiin tiloihin.

ECLER ARQIS6SBT
ECLER ARQIS6SBT on puurakenteinen ja seinään kiinnitettävä bassovahvistin, joka noin kenkälaatikon kokoisena mahtuu monenlaisiin tiloihin selkeästi alataajuuksia toistaen. Bassovahvistimen 6,5 tuuman kaiutinelementti ja 120 watin RMS-teho sopivat matalien taajuuksien vaikuttavaan toistoon tilassa kuin tilassa. Ajattoman tyylikäs muotoilu puolestaan istuu monenlaisiin tiloihin huomaamattomasti. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen.

Lisätietoa
ECLER IC3
ECLER ESSENTIAL eIC51-F
ECLER ARQIS6SBT