Ideafixin uudet 48 voltin jännitteellä toimivat erikoispitkät led-valonauhat tarjoavat entistä monipuolisempia mahdollisuuksia valaistusratkaisujen suunnitteluun. Erikoispitkät valonauhat helpottavat ja nopeuttavat asennustyötä. Se mahdollistaa entistä nopeamman toimitusajan sekä kustannustehokkaat ratkaisut.

Jopa 30 metrin mittaiset led-valonauhat tarjoavat kirkkautta ja tehoa koko pituudeltaan. Värivaihtoehtoja löytyy yksivärisistä malleista monisävyisiin rgb-vaihtoehtoihin. Myös valkoista led-valoa on saatavilla eri lämpötiloissa, kirkkaanvalkoisesta luonnollisempaan ja lämpöisempään vaihtoehtoon. Kaikki led-valonauhat ovat saatavana myös pölyltä, lialta ja vedeltä suojattuina (IP65 ja IP67) sekä silikonivalettuina versioina. Näin valonauhat soveltuvat monipuolisesti sisä- ja ulkokäyttöön.

Kysy lisätietoja oman projektisi tarpeiden mukaan.