Kaikenlaisiin nostimiin erikoistunut GUIL on laajentanut valikoimaansa uusilla trussinostimilla. Niiden avulla nousevat erilaiset äänentoisto- ja näyttöratkaisut haluttuun korkeuteen helposti ja turvallisesti.

GUIL-valikoimasta löytyy kymmeniä erilaisia nostimia, joiden avulla jopa satojen kilojen painoiset kaiutintornit tai näyttöratkaisut nousevat yläilmoihin. Näin äänentoisto ja näyttöruudut saadaan pienellä vaivalla näkyville suuremmillekin yleisöille.

Neljällä tukijalalla seisovat GUIL-trussinostimet on valmistettu turvallisuus etusijalla ja ne täyttävätkin alan turvallisuusvaatimukset kirkkaasti. Mallista riippuen GUIL-trussinostimet ylettyvät 5 – 8 metrin korkeuteen. Ne ovat saatavana mustina ja kaikissa RAL-värisävyissä.

Koostaan huolimatta siirrettävien trussinostimien liikuttelu on kätevää ja vain vähän tilaa vievää. Nostin menee pystysuunnassa näppärästi kasaan. Lisäksi tukijalat taittuvat rungon mukaisesti kuljetusasentoon. Alta kahden metrin mittaisina kokoon taitetut trussinostimet on helppo kuljettaa paikasta toiseen tarpeen mukaan.

Lisätietoa GUIL-sivustolta